Amb ganes del debut a casa

Amb ganes del debut a casa 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra ja compta les hores per debutar a casa. Ho fa amb les ganes d’un acabat d’arribar i amb la sensació d’aquell que estrena sabates noves, en el nostre cas, pavelló nou. Una autèntica infraestructura ACB que s’ha fet amb temps rècord i amb la bona feina de tots els treballadors implicats.

Dissabte, a les 21h, el Poliesportiu d’Andorra s’obrirà a un dels millors espectacles d’Europa, la Lliga Endesa. Un pavelló que lluirà les millors gales i que comptarà amb les graderies plenes. L’equip ho sap i es mostra il·lusionat pel debut a casa davant el Bilbao Basket. Els encarregats de passar avui per la prèvia han estat, el cocapità, Victor Sada, i el tècnic, Joan Peñarroya.

Aquí tens les declaracions dels protagonistes del MoraBanc Andorra vs Bibao Basket, corresponent a la jornada 2 de la Lliga Endesa:

Debut a casa

Victor Sada: “És el dia esperat per molta gent, un somni fet realitat desprès de tants anys, amb un pavelló que ha quedat genial. Estarà tothom molt a  prop i això és molt bo. La gent ja l’any passat venia, i espero que aquest any els que vinguin estiguin a mort i gaudeixin del nou pavelló i de l’equip”.

Joan Peñarroya: “Arribem al debut a casa amb un Poliesportiu que fa molt bona pinta, i que s’ha dedicat molt d’esport. Cal reconèixer i felicitar a tota la gent implicada per aquestes setmanes. Demà tindrem un pavelló digne per a un país com Andorra i que la gent el gaudirà molt”

Rival: Bilbao Basket

VS: “Ells també han passat una pretemporada complicada i això fa que els jugadors treguin força d’on no n’hi ha. Ara nosaltres debutem a casa i volem debutar amb bon peu”

JP: “Un equip que coneix la categoria a la perfecció i que tenen referents molt clar i amb incorporacions de joves amb molt de futur i talent. Espero un partit amb un equip que se les sap totes i que no ens deixarà estar còmodes al llarg dels 40 minuts”.

Arribem bé i amb ganes de guanyar

VS: “Això serà una situació típica durant l’any, difícilment veurem el que hem viscut durant els darrers 4 anys. Sabem que serà molt complicat però que si donem el millor de nosaltres i estem al millor nivell podem aconseguir la victòria”.

JP: “No serà fàcil guanyar, a Màlaga ens va costar estar al partit. Aquest primer partit esperem portar el ritme del partit des del principi, amb més defensa que l’altre dia i sabent de la perillositat del rival”.

JP: “Si alguna cosa tenim és que no som previsible. És complicat fer un estudi del nostre joc. Tenim una velocitat i un estil que és difícil de preparar. Tenim un joc, obert, agressiu i vertical on som valents”.

JORNADA 2 LLIGA ENDESA

MoraBanc Andorra vs Bilbao Basket

Poliesportiu d’Andorra

11/10/14

21h

Àrbitres: Pérez Pérez, García Ortiz i Planells

FCBQ

Close Cart
Back to top