Blanch i Sada compartiran capitania del BC MoraBanc Andorra

Blanch i Sada compartiran capitania del BC MoraBanc Andorra 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Un dels pocs enigmes que quedaven a la plantilla del MoraBanc Andorra de cara a l’inici de la temporada el proper 5 d’Octubre era conèixer qui o quins serien els homes escollits per portar la capitania al retorn d’aquesta nova etapa a la Lliga Endesa. Aquest dubte ha quedat resolt. Seran dos homes: Víctor Sada i Marc Blanch.

La plantilla ha apostat per la veterania i experiència alhora d’escollir els seus dos representants. Experiència a la Lliga Endesa que aporta el nou arribat a l’equip Víctor Sada i veterania a l’equip que dóna Marc Blanch desprès de dos anys, aquest el tercer, a les files del MoraBanc Andorra.

Per a Blanch és un honor: “Desprès de dues temporades aquí, ara la tercera, poder ser co-capità amb en Victor a la Lliga Endesa és un honor i la feina la intentarem fer el millor possible”.

En Victor Sada també es mostrava content per aquesta decisió: “Que hagin pensat en que puc ser el co-capità al meu primer any és un honor. Ells han pensat que sigui una peça important al vestidor fa que estigui content. És important la unió entre totes les parts del vestidor”.

Els dos homes doncs, compaginaran la capitania d’un equip que vol donar molt a parlar aquesta temporada 2014-2015 a la Lliga Endesa.

Close Cart
Back to top