(72-76) La feina ben feta no entén d’innocentades

(72-76) La feina ben feta no entén d’innocentades 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra guanya i suma la resistida cinquena victòria en un partit on s’ha mostrat una versió molt sòlida de l’equip, malgrat el poc encert en els tirs alliberats. Una nova lluita amb un final igualat després d’una gran feina, però on avui el desenllaç ha sigut molt dolç.

Gran ambient de bàsquet i de Nadal en un Príncipe Felipe amb molt bona entrada. Davant un Casademont Zaragoza que arribava llençat i que volia finalitzar l’any de la millor manera amb la seva gent. Per tractar d’evitar-ho, un MoraBanc Andorra molt ben acompanyat per un bon grapat d’aficionats tricolors que es feien veure i escoltar, com sempre. El partit no començava bé pels interessos visitants, però un gran parcial tricolor de 0-10 capgirava el resultat i igualava novament l’enfrontament. Partint des del treball defensiu, el MoraBanc creixia i creixia desplegant un gran esforç en la defensa home a home i tancant el cèrcol. El nostre capità Nacho Llovet era el cor i l’entrega d’un conjunt de jugadors que s’ho estaven deixant tot a pista. El grandíssim esforç col·lectiu deixava anotar als de Fisac només 3 punts en la majoria d’un segon quart que finalitzava amb el 25-31 pels andorrans. S’havia de ser conscients que tot i la feina ben feta en defensa, els vermells sortirien forts i, ben segur, amb més encert. En l’inici de la segona part, els locals plantejaven una zona que feia topar a un MoraBanc Andorra que anava veient com la distància aconseguida s’anava reduint, i inclús perdent, a causa dels 30 punts encaixats en aquest període. L’ajustat 55-53 es mostrava en el lluminós del Príncipe Felipe, restaven deu minuts on quedava tot per decidir. Un autèntic intercanvi de cops i de bon bàsquet on aquest cop sí que ha sortit cara pels de Lezkano. Competint, sense abaixar el cap davant l’adversitat, treballant i, sobretot, creient en que era possible lluitar contra tot i tenir un final feliç. Aquest cop hi ha hagut premi, i que bonic és.

Estadística del partit

El següent partit serà el dissabte 6 de gener (18:00 hores) a la Bombonera per enfrontar-nos a l’UCAM Murcia.