(98-73) Immillorable regal de Reis

(98-73) Immillorable regal de Reis 1800 1200 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra suma la sisena victòria davant l’UCAM Murcia, el quart classificat de la competició. Una Bombonera bolcada amb els seus ha vibrat d’allò més gràcies a la grandiosa feina feta dels tricolors.

Amb la màgia que ens han deixat Ses Majestats els Reis d’Orient, la Bombonera tornava a preparar-se per una nova cita basquetbolística del més alt nivell. Els nostres rebien a un UCAM Murcia en cerca de ser caps de sèrie en una nova edició de la Copa, poca broma. Els primers vint minuts han estat un estira-i-arronsa constant on l’alt nivell físic imposat pels dos equips ha estat el protagonista. Començava bé el MoraBanc fent mal des del triple, però els murcians ens provocaven fins a sis pilotes perdudes que bé aprofitaven per acabar capgirant el resultat en els primers deu minuts (21-25). Un gran parcial andorrà tornava a igualar i posant més ingredients a un intercanvi de cops constant. A base d’ofici, de molt ofici, els de Natxo Lezkano anaven erosionant als visitants. Debutava Madsen, i amb bona nota, aportant físic i qualitat en els dos cèrcols. Abans d’anar als vestidors, la parella formada per Montero i Harding apuntalaven la cistella dels d’Alonso per anar a la mitja part amb el màxim avantatge (53-41). Quedava molt per fer i, tot i la gran feina feta en el tram final de segon quart, calia sortir molt i molt posats en la represa. Sortia endollat el MoraBanc Andorra i tornava a col·locar un parcial que deixava tocats als visitants. Jerrick Harding olorava sang del rival i trencava l’enfrontament amb un tres i no res gràcies als seus divuit punts. La gran feina col·lectiva al darrere junt amb vendaval ofensiu del nord-americà posaven les coses molt de cara als locals encarant els darrers deu minuts de joc (79-58). El rellotge de sorra corria en contra de l’UCAM Murcia, que trobava bones situacions de tir però sense encert. A l’altre costat, un MoraBanc Andorra que continuava sumant fent gaudir a la seva gent sense veure perillar la victòria. Resultat final de 98-73, i ben merescut després d’un autèntic partidàs dels nostres. Sense dubte, un immillorable regal de Reis. Sumem la sisena, i en volem més.

Estadística del partit

El següent partit serà el dissabte 13 de gener (20:45 hores) a la Bombonera, ens visita el Surne Bilbao Basket per encetar la segona volta de la Lliga Endesa.