(63-69) Final amarg en l’estrena a la Bombonera

(63-69) Final amarg en l’estrena a la Bombonera 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha acabat cedint en la tornada de l’ACB al nostre país en un partit amb alts i baixos i un darrer quart que ha decidit el partit pels gallecs.

Pell de gallina, no ho negarem. Per fi la Lliga Endesa tornava a Andorra, a la Bombonera, a casa. Un divendres al vespre on molta i molta de la nostra gent no ha vist millor manera de començar el cap de setmana, i els hi agraïm moltíssim. Ha costat trobar cistella, el Río Breogán ha portat sobre el paper les seves millors virtuts, ser una roca en la seva zona. Els locals encetaven marcador gràcies a una esmaixada de Felipe Dos Anjos i, partint des del treball al darrere, Markel Starks ha impulsat als nostres per arribar igualats en finalitzar els primers deu minuts (17-17). La guerra estava servida en un segon quart també molt travat pel joc dur, però amb un MoraBanc Andorra molt sòlid amb la feina de Marin Maric sota el cèrcol, que també deia la seva per igualar el nivell físic del rival. Un tros de triple d’Ádám Somogyi sobre la botzina tancava la primera part per anar camí dels vestidors amb el 40-36 favorable. La represa no podia anar millor pels interessos dels locals. Un parcial de 7-0 ens ficava fins a onze punts per sobre, en un moment molt dolç de l’equip on tothom que sortia posava el seu granet de sorra. S’ha gairebé mantingut aquest avantatge al finalitzar el tercer quart (57-49), i les sensacions, no ho negarem, eren molt bones o ideals per poder encarrilar i tancar el partit. Malauradament no ha estat així. La sequera anotadora del darrer període (6 punts dels nostres) ha sigut l’aigua en el desert que ha aprofitat Río Breogán per anar fent la ferida grossa fins capgirar el partit. Això a una lliga com l’ACB, s’acaba pagant. Tot i l’esforç fins el minut quaranta, no ha estat suficient per evitar el 63-69 final. Diumenge, diumenge, diumenge i més diumenge. Hem lluitat i gaudit, i gairebé ho celebrem. Tenim una nova, i molt bona, oportunitat aquest mateix diumenge davant Zunder Palencia per tornar a lluitar de valent.

Estadística del partit

Pròxim partit demà passat i novament a la Bombonera. Diumenge a les 17:00 hores, ens visita el Zunder Palencia.