(70-89) Derrota en un partit amb dues cares davant el líder

(70-89) Derrota en un partit amb dues cares davant el líder 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra acaba cedint davant el Real Madrid en una complicada segona part pels tricolors. Després de reaccionar a un inici complicat, i amb el marcador a favor al descans, el partit s’ha trencat en un costós tercer quart.

Ambient de gala davant el líder en la tornada a la competició després de l’aturada. La Bombonera rebia al Real Madrid en aquest matí de diumenge i no podia fer més goig. El partit començava tens, amb respecte. El fet de tornar a competir després d’uns dies n’era la gran culpable, i la dimensió del rival, naturalment, també. Els blancs protegien bé el seu cèrcol, i al MoraBanc Andorra li ha costat agafar el ritme anotador. L’exigència era màxima intentant igualar el seu nivell físic en els dos cèrcols. Els tricolors, però, entraven en partit escurçant diferències en l’equador d’un primer assalt que ha acabat amb el 16-26 desfavorable. Molt anotació visitant, però el nivell al darrere dels andorrans no estava sent pas dolent. Continuant amb la mateixa filosofia aconseguíem provocar que el Real Madrid portés 18 pilotes perdudes, i al davant l’encert exterior feia incendiar una Bombonera que es deixava les mans aplaudint al seu equip. Parcial de 25-11 en un excel·lent segon assalt pel 41-37 de camí als vestidors. Aquesta ha estat la cara bona de la moneda, la dolenta ens arribaria just després i acabaria sent decisiu. Ara bé, la represa del joc ha estat ben favorable a un MoraBanc Andorra que es posava 7 punts per davant gràcies al tercer triple d’un inspirat Mihajlo Andric. Quan semblava que les sensacions eren les millors, un triple anul·lat a Jean Montero en una acció de falta visitant junt amb una falta antiesportiva del mateix Andric han canviat de dalt a baix l’enfrontament. Aquest punt d’inflexió ens feia molt mal, i un equip com el Real Madrid et passa per sobre si desconnectes. Malauradament, aquí s’han esvaït gairebé tota esperança de tornar a ficar-li la por al cos al rival (14-31 de parcial en el tercer període). Gairebé tot decidit en uns últims deu minuts en què ambdós conjunts es deixaven anar abans de sonar la botzina pel marcador final de 70-89.

Estadística del partit

El següent partit serà el diumenge 10 de març (17:00 hores), visitem al Zunder Palencia.