(66-79) La manca d’encert apaga al MoraBanc Andorra

(66-79) La manca d’encert apaga al MoraBanc Andorra 1920 1280 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra s’ha vist superat per un Lenovo Tenerife que s’ha mostrat molt sòlid durant els quaranta minuts d’enfrontament. Els tricolors han lluitat amb tot per posar remei a la sequera anotadora soferta, però el rival ha sabut gestionar i revertir els pocs moments d’espurna per sentenciar l’enfrontament a favor seu.

Tornada a la Bombonera amb un ambient dels que ja estem acostumats. També amb presència d’afició canària, la nostra gent esperava amb ganes la tornada del seu equip a casa. El partit no començava de la millor manera a favor dels andorrans. El cèrcol escopia tot tir nostre, mentre que a l’altre costat el rival s’anava trobant cada vegada més còmode des del joc estàtic. Tanmateix, el parcial de 2-12 era aixecat per un MoraBanc Andorra que reaccionava, com sempre, a partir de la defensa, finalitzant així el primer assalt amb el marcador de 18-23. En el segon quart, el nostre Taló d’Aquil·les seria exactament el mateix: L’encert. La diferència entre ambdós equips en l’aspecte ofensiu era massa significativa com per evitar que un equip com el Lenovo Tenerife no agafés avantatge. La reacció en els primers deu minuts no apareixia, i això deixava el 27-40 en el camí als vestidors. En la represa un cop darrere l’altre, primer els de Lezkano després els de Vidorreta. Un període on el marcador es movia poc, però on el MoraBanc continuava intentant-ho tot i carregar amb la motxilla molt pesant del desencert a cistella. Moments bons, però contestats; quan no ha estat la dificultat de sumar punts ha estat el físic per poder aguantar un equip molt dotat en aquest sentit. Era un voler i no poder que feia bola. El gran esforç local no es veia recompensat i el marcador es tancava amb la mateixa diferència en finalitzar el tercer quart, 48-61. Necessitàvem una espurna, quatre accions bones per esperançar l’equip i la Bombonera. L’inici dels decisius deu minuts encoratjava, però Lenovo Tenerife tornava a castigar amb un nou parcial. Els últims intents tampoc han produït efecte i l’apatia s’apoderava d’un grup de jugadors que ha lluitat, novament, fins el final. El resultat final ha acabat certificant la diferència de tretze punts que ha marcat gairebé tot l’enfrontament, 66-79.

Estadística del partit

El següent partit serà el dissabte 23 de març (20:45 hores), també a la Bombonera, ens visita el Casademont Zaragoza.