Derrota clara amb amb males sensacions

Derrota clara amb amb males sensacions 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Fc Barcelona Lassa va guanyar ahir a la BMB per 66-89 en un partit que es va decidir al tercer quart i en el que el somni de tombar el gegant blaugrana només va durar un quart, el segon. En aquest període i gràcies a l’encert des dels tres punts va semblar que les costures del Barça es podien descosir però va acabar sent un miratge per disgust de les més de 4600 persones que ahir van anar a la Bombonera.

El primer quart va arrencar bé. De fet el primer avantatge, 6-2, va ser local gràcies a accions d’Stojanovski i Beto. Però aviat es va engreixar la maquinària blaugrana i la plantofada va deixar tremolant els de Peñarroya, 6-19. El parcial, més enllà de la duresa, reflectia molta impotència per part de l’equip andorrà. Però a cop d’intensitat i amb aportacions interessants de Boddanovic i Mr. Jones, al final del quart les coses s’havien equilibrat bastant, 20-24. El segon període va ser molt bonic i el MoraBanc Andorra, en mode metralleta des dels tres punts, va arribar a capgirar el marcador 37-34. El públic vibrava i les sensacions eren bones. Però l’alegria a casa del pobre dura poc i la recta final de la primera part va ser pels de Xavi Pascual, que van aconseguir marxar als vestidors amb 40-47 al marcador.

La diferència no era, ni molt menys insalvable per l’equip andorrà, i el que calia era mantenir el punt de frescor i actitud rebel davant la superioritat blaugrana. Però no va anar per aquí. El Barça, guiat per un gran Ante Tomic (15 punts i 26 de valoració) va obrir mica en mica una escletxa que es va situar en poc temps a l’entorn dels 20 punts. El MoraBanc es va col·lapsar en atac davant del desafiament de la defensa visitant. No hi havia manera d’anotar i el que és més important, l’equip no transmetia a la graderia la sensació de creure’s que guanyar era possible. Al final del tercer quart, les coses ja estaven molt clares, el Fc Barcalona Lassa dominava per 52-70.

El darrer període no va millorar la imatge apàtica dels minuts anteriors. El MoraBanc no trobava camins i el Barça va anar fent via sense grans problemes fins adjudicar-se una victòria còmoda per 23 ounts de diferència. Els homes de Peñarroya visiten diumenge vinent la pista del CAI Saragossa. El proper partit a casa será contra l’Unicaja de Màlaga el diumenge 22 de noviembre.