Derrota dura a Fuenlabrada

Derrota dura a Fuenlabrada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra va marxar ahir amb molt mal sabor de boca de la pista del Montakit Fuenlabrada. La derrota va ser dura perqué es va produir per 23 punts ,88-65, en la pista d’un rival directe però sobretot el pitjor va ser la sensació de no competir a l’altura del que demandava el duel. Apart, Joan Peñarroya va donar en roda de premsa rang d’oficialitat a la pregunta que cada cop mès martelleja la realitat de l’equip: com s’explica tanta diferència entre el rendiment a la BMB i a fora de casa?

Tret del primer quart que va acabar 17-14, el Fuenlabrada va dominar sempre guiat per un sensacional Andy Panko, que va acabar el partit amb 35 de valoració.

El col•lapse va arribar cap a l’equador del segon quart i amb petites fluctuacions ja no va parar. Els triples del Fuenla martellejaven un i altre cop un MoraBanc Andorra fràgil i amb molts dubtes. 42-28 al descans.

El tercer quart no va aportar novetats. Al contrari. Més sal a la ferida. Les diferències es van estabilitzar fins el final a l’entorn dels 20 punts pels locals arribant a flirtejar amb els 30 en algun moment.

Dins de la grisor predominant sempre queda algun detall. Ahir Bogris va mostrar que pot ser el jugador de confiança del joc interior. Va fer 17 punts amb 16 de valoració. Va estar molt sol i només Trias i el sempre correcte Navarro van ser capaços de destacar una mica.

Dissabte vinent a les 21, l’UCAM Múrcia visita la Bombonera en una bona oportunitat de passar pàgina pels de Peñarroya.

L’única nota agradable del partit d’ahir a Fuenlabrada va ser comprovar el gran afecte que els aficionats locals encara tenen pel director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, que va jugar 5 inoblidables temporades amb l’equip madrileny.