El MoraBanc Andorra d’Ibon Navarro ja corre

El MoraBanc Andorra d’Ibon Navarro ja corre 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Els primers dies de classe sempre tenen molta llum. Avui no ha estat diferent i més després de la sortida d’ahir a la muntanya en què el grup ja va començar a construir complicitats i sinergies. El primer entrenament del MoraBanc Andorra de l’era Ibon Navarro ja ha mostrat de seguida el segell de l’entrenador, molt present i intervenint constantment en el treball.

Les primeres jornades de treball està previst que siguin molt intenses per introduir l’equip en la dinàmica d’exigència màxima d’un calendari que obligarà el MoraBanc Andorra a arrencar en perfectes condicions si no vol que se li compliquin molt les coses.

El tècnic ha atès els mitjans de comunicació just abans de la sessió:

“Seria covard per part nostra no aspirar a jugar Copa i playoff i passar ronda d’Eurocup, després ja veurem si podem o no però hem d’aspirar a fer-ho”.

“Com a entrenador he de treure el màxim rendiment dels jugadors que tenim i no tant posar un segell personal. Ja he dit abans que hem d’intentar aprofitar les coses bones que feia aquest equip les darreres temporades que eren moltes”.

“L’important en aquests primers dies de treball és fer bona feina i esperar que no hi hagi lesions ».

“Sobre les finestres FIBA em sembla una mica ridícul que s’emportin els jugadors enmig de la pretemporada i a competir, ja m’ho sembla durant la competició. És una bogeria i els principals perjudicats poden ser els jugadors per posar-se a competir a alt nivell tant d’hora. Espero que els clubs ACB arribin a un acord amb la FIBA perquè els perjudicats poden ser els jugadors i els espectadors evidentment”.

Close Cart
Back to top