El repte17K acaba amb un èxit rotund

El repte17K acaba amb un èxit rotund 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Cada dia moren al món 17.000 nens per causes que es podrien evitar. Aquest va ser durant 47 hores l’impuls fonamental perquè l’atleta Ferran Teixidó completés els 17.000 metres de desnivell de l’increïble repte a benefici d’UNICEF que ha tingut lloc aquest cap de setmana. El corredor de muntanya va concloure el rècord envoltat del reconeixement i els aplaudiments dels espectadors que anaven arribant a la BMB per veure el partit del MoraBanc Andorra contra l’FC Barcelona Lassa.

El repte ha recaptat 4048 euros a través, sobretot de la contribució dels molts rellevistes que van acompanyar l’atleta. Des de la primera, la ministra Olga Gelabert, fins el darrer, que va ser el General Manager del club, Francesc Solana. Cadascú amb les seves possibilitats (alguns representant a entitats esportives, institucions o empreses privades) van fer la seva aportació. I no només en diners, “per mi ha estat molt important la quantitat de persones que s’han volgut a apropar a ajudar-me en aquest repte” explicava Ferran Teixidó, que ha insistit molts cops en què “no es tracta tant d’un repte personal com de la seva vessant solidària i d’explicar a tothom aquesta realitat terrible en la que per desgracia no pensem gaire”.

17.000 metres de desnivell pujant i baixant les escales del Poliesportiu d’Andorra. Un repte increïble d’un atleta valent i compromès que ha servit per donar visibilitat a una “d’aquelles realitats incòmodes que no sempre tenim presents” manifesta el president del Morabanc Andorra Gorka Aixàs que es mostra satisfet de la recaptació “ sobretot per com ens ha volgut ajudar tantíssima gent i per com tothom ha aportat en funció del que podia però sobretot a qui estem agraïts és al Ferran Teixidó per l’esforç al·lucinant que ha fet”.

Marta Alberch, la directora d’UNICEF Andorra explicava admetia després de concloure el repte “haver-me emocionat veient l’esforç del Ferran” i ho completava afirmant que “qualsevol xifra ens hagués estat bé, hem tingut molt bona participació i estem molt contents”.

Close Cart
Back to top