Engel&Völkers entra a la casa del MoraBanc Andorra

Engel&Völkers entra a la casa del MoraBanc Andorra 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra i Engel&Völkers tanquen un acord de patrocini per a les pròximes dues temporades.

La Immobiliària es suma al projecte del MoraBanc Andorra, i ho fa signant un acord de partner que li suposa una gran presència a la BMB. La seva imatge situada al costat de les cistelles es podrà visualitzar en els anomenats “Toblerones” publicitaris. Dos suports exclusiu i amb gran impacte. A més, no només el MoraBanc Andorra comptarà amb el suport de Engel&Völkers, sinó que els socis del club també podran gaudir d’un tracte exclusiu, amb unes condicions especials, i evidentment amb descomptes molt avantatjosos per la compra o venta d’una propietat amb Engel&Völkers Andorra.

Engel&Völkers és una de les immobiliàries líders a nivell mundial, amb més de 30 anys d’experiència i especialitzada en la venta i lloguer de propietats premium, altres bens immobles, iots i jets.

L’agència immobiliària Engel & Völkers està present en diferents àrees d’Andorra, situant la seva Shop en una de les millors zones, prop de l’Avinguda Carlemany i l’edifici l’Illa, fàcil accés i al bell mig del centre neuràlgic del Principat.

 

Close Cart
Back to top