Equip sòlid, ambient espectacular, victòria molt important

Equip sòlid, ambient espectacular, victòria molt important 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha lligat avui la tercera victòria consecutiva(quarta en cinc partits) derrotant per 91-85 el Montakit Fuenlabrada en un partit ple de tensió que s’ha decidit per la fermesa amb que els homes de Peñarroya han jugat a partir del segon quart. L’equip andorrà ha girat com un mitjó el darrer mes. El Fuenlabrada ha tingut un inici excel·lent i ha arribat a marxar de 10 punts(16-26). El sabor en el paladar dels 4274 espectadors que hi havia a la Bombonera recordava al nefast partit contra el Gipuzkoa, que va començar més o menys igual. Però el MoraBanc Andorra d’avui, tot i comptar amb els mateixos homes, ja no és aquell equip tremolós que s’atemoria davant situacions compromeses. Millorant en defensa i amb un Schreiner que ha estat el que ha encès l’interruptor, les coses s’han anat equilibrant mica en mica però no ha estat fins el darrer esglai de la primera part que el marcador d’ha pogut capgirar. En fialitzar els primers 20 minuts, el MOraBanc Andorra dominava per 48-45, el màxim avantatge fins el moment. El tècnic visitant havia apostat fort amb una defensa que collava molt el perímetre andorrà però permetia les penetracions. La sopresa li ha donat aquets marge de comandament, gairebé fins el descans.
El segon temps s’ha jugat com ha volgut l’equip de Joan Peñarroya que ha anat trobant respostes individuals quan li ha fet falta. Sada, Bogris, Bogdanovic o Stojanovski, que ha acabat lesionat a la cama dreta han assumit responsablitats quan ha fet falta. El marcador s’ha arribat a posar de cara, 74-64. Semblava que una bona ratxa podía trencar el partit però el Montakit Fuenlabrada ha serrat les dents i s’ha agafat fort al partit que ha passat per una fase farcida de decisions arbitrals polèmiques molt protestades pel públic. Lluitar per la permanencia té aquestes coses, els partits són com de gelatina i no t’acaben de deixar anar mai. No te’ls treus de sobre fins el final. I així ha estat però el MoraBanc Andorra ha mostrat maduresa per lligar una victòria importantíssima.
Dissabte vinent el MoraBanc Andorra visita la pista del València Bàsket, i ho fa amb una dinámica excel·lent, tal i com ha manifestat Joan Peñarroya “més que parñar de com estem avui, recordo perfectament com estavem fa un mes”. 4 victòries en 5 partits, un canvi espectacular que apropa més l’anhelada permanencia a la millor lliga d’Europa.