Esperant un perillós Saragossa

Esperant un perillós Saragossa 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Les temporades sempre tenen cruïlles. Moments importants en què segons cap on tiris el teu camí serà un o un altre de força diferent. Els aficionats i premsa les anomenen finals i amb el temps potser s’acaba abusant del terme. Dissabte a les 21h, el BC MoraBanc Andorra rep el Tecnyconta Saragossa en un partit que no és ni molt menys decisiu però que marcarà força el futur immediat de l’equip. Els homes de Peñarroya necessitem una victòria per posar solidesa als seus desitjos de playoff i també per recuperar la convicció després del mal partit de diumenge passat a Múrcia. Al davant però, un d’aquells rivals que aquesta temporada s’ha ennuagat i força als tricolors. El Saragossa arriba necessitat de victòries, en suma 8 fins el moment, i amb bones sensacions després de guanyar amb contundència dissabte passat Obradoiro a casa. El conjunt aragonès, un dels històrics de la competició, va canviar d’entrenador fa dues setmanes col·locant a la banqueta Luis Guil i acomiadant Andreu Casadevall. Per tant, des del punt de vista del Morabanc Andorra un altre repte d’altura i una altra oportunitat de comprovar si segueix intacte el poder de la Bombonera, on fins ara el balanç és de 9 victòries i una derrota.

Les armes del Tecnyconta són diverses i de perill alt. El base Tomàs Bellas, habilidós i decidit, és el capità general de l’equip i el metrònom de tot el que passa en pista. Jelovac, al 4 i al 5, és un dels jugadors més valuosos de la competició i qui assumeix més responsabilitat en els moments calents. Són els dos pilars fonamentals sense oblidar jugadors de gran talent com Norel, Fotu, Benzing o Juskevicius que poden desequilibrar qualsevol partit. Com acostuma a passar cada temporada, les circumstàncies tot sovint determinant que plantilles de similar potencial estiguin separades, com és el cas, per tres victòries. Però l’anàlisi dels dos equips fa preveure un bonic joc de trens per aquest dissabte a les 21h.

El rebot és una qüestió de ganes per tant haurem de posar-ne tots més, jo el primer, perquè no se’ns escapin tants com a Múrcia” exposava amb total sinceritat aquesta setmana en zona mixta Beqa Burjanadze. El jugador georgià però afegia que “estem bé i que volem fer un bon partit dissabte perquè necessitem la victòria si volem seguir lluitant per playoff”. Sembla que la digestió del gris partit de Múrcia ja etsà feta i l’equip està net per afrontar el dur repte d’aquest dissabte. La setmana començava amb unes paraules del General Manager, Francesc Solana, que convidaven a l’equip a “fer una reflexió sobre el partit de Múrcia i a millorar”.

El partit de dissabte servirá per celebrar el Dia del Pare, que és l’endemà.

 

Close Cart
Back to top