Ets abonat? Si véns a tots els partits pots guanyar una moto

Ets abonat? Si véns a tots els partits pots guanyar una moto 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Aquesta promoció és d’aquelles en les quals es pot dir que “ens hem tornat una mica bojos” al club. La idea és que els aficionats més fidels del club sentin i notin l’agraïment per la tasca que fan de suport a tot el projecte. No es tracta nomes d’aplaudir l’equip i subjectar-lo quan vénen mal dades, que en això el públic es mereix un 10; es tracta d’apostar pel club. Pel bàsquet ACB. I això els que més ho fan són els abonats, aquells que paguen el seu carnet i estan al nostre costat tant si trona com si fa sol.

I aquí neix el premi Pyrénées a la fidelitat. “La fidelitat és important en tots els sentits i amb aquesta acció volem premiar els aficionats que més la demostrin, tan senzill com això”, afirma el president del Morabanc Andorra, Gorka Aixàs. Entre els abonats que vinguin a tots els partits des d’ara i fins final de temporada —TOTS!— se sortejarà una motocicleta Piaggio 125i-Get ABS. Així de fàcil, només es tracta de venir. El control d’accés de la porta determinarà sense error possible qui entra i qui no a la instal·lació. La motocicleta està valorada en 2.500 euros i és un dels productes destacats de la divisió de motos d’Automòbils Pyrénées, que no fa massa que ha entrat en el sector, però que ho ha fet per quedar-s’hi i amb molta força.

“No volem veure ni una sola cadira sense ocupar al Poliesportiu i amb accions com aquesta volem promoure al màxim l’assistència als partits”, exposa el president, Gorka Aixàs. Doncs si llegeixes aquest article i estàs abonat al BC MoraBanc Andorra ja ho saps, vine a tots els partits i aquesta Piaggio 125 pot ser teva per gentilesa de Pyrénées.

Close Cart
Back to top