Aquesta promoció és d’aquelles en les quals es pot dir que “ens hem tornat una mica bojos” al club. La idea és que els aficionats més fidels del club sentin i notin l’agraïment per la tasca que fan de suport a tot el projecte. No es tracta nomes d’aplaudir l’equip i subjectar-lo quan vénen mal dades, que en això el públic es mereix un 10; es tracta d’apostar pel club. Pel bàsquet ACB. I això els que més ho fan són els abonats, aquells que paguen el seu carnet i estan al nostre costat tant si trona com si fa sol.

I aquí neix el premi Pyrénées a la fidelitat. “La fidelitat és important en tots els sentits i amb aquesta acció volem premiar els aficionats que més la demostrin, tan senzill com això”, afirma el president del Morabanc Andorra, Gorka Aixàs. Entre els abonats que vinguin a tots els partits des d’ara i fins final de temporada —TOTS!— se sortejarà una motocicleta Piaggio 125i-Get ABS. Així de fàcil, només es tracta de venir. El control d’accés de la porta determinarà sense error possible qui entra i qui no a la instal·lació. La motocicleta està valorada en 2.500 euros i és un dels productes destacats de la divisió de motos d’Automòbils Pyrénées, que no fa massa que ha entrat en el sector, però que ho ha fet per quedar-s’hi i amb molta força.

“No volem veure ni una sola cadira sense ocupar al Poliesportiu i amb accions com aquesta volem promoure al màxim l’assistència als partits”, exposa el president, Gorka Aixàs. Doncs si llegeixes aquest article i estàs abonat al BC MoraBanc Andorra ja ho saps, vine a tots els partits i aquesta Piaggio 125 pot ser teva per gentilesa de Pyrénées.