Ferms malgrat la derrota. UCAM Múrcia 76-MoraBanc Andorra 72

Ferms malgrat la derrota. UCAM Múrcia 76-MoraBanc Andorra 72 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota a Múrcia per 76-72. Mal sabor de boca perquè l’oportunitat d’encadenar la tercera victòria seguida ha estat a prop però també la confirmació que la línia de l’equip és la correcta i que tingui o no un dia inspirat és un conjunt que no recula i que es mostra ferm davant les dificultats.

I aquest ha estat avui el Morabanc Andorra, un equip compacte, sòlid que ha trobat a faltar una mica més de màgia en els moments claus, just la que ha trobat l’UCAM guiat per un espectacular Campazzo que ha acabat el partit amb 33 de valoració (16 punts, 7 rebots i 9 assistències). El resum del partit, més enllà dels matisos de cada tram ha estat aquesta capacitat de l’equip andorrà per resisitir les embestides d’un equip local molt necessitat de victòries ja que el projecte està pensat per acabar entre els 8 primers i arribaven a aquest partit amb dues victòries.

El primer quart ha acabat 17-13 i amb no gaire bones sensacions pels homes de Joan Peñaroya que patien molt per poder tancar el rebot defensiu. La bona notícia del primer període que Vojdan Stojanovski estava jugant tot i els seus problemes musculars a l’esquena. La dolenta que Sada s’havia carregat molt depressa de faltes.

Les coses han arrencat de manera similar en el segon quart. El Múrcia feia ‘demarratges’ de ciclisme com per trencar la cursa i el MoraBanc es posava un ritme constant sabent que en un moment o altre les distàncies s’escurçarien. Trobant a Shermadini(màxim anotador andorrà amb 15 punts) i millorant en defensa, aquesta capacitat de supervivència del MoraBanc Andorra ha donat premi al descans amb un 42-42 que solucionava el 40-32 que poc abans aselanava el marcador.

La segona part ha començat amb un 8-0 pels locals i amb Campazzo desmelenant-se per moments. Temps mort de Peñarroya, Schreiner afinant la punteria des del triple (n’ha fet 4) i les coses que es tornaven a equilibrar. Això sí, i potser aquest ha estat un factor psicològicament important, tot i estar sempre allà, el MoraBanc Andorra no ha arribat a capgirar el marcador en cap moment. Al final del tercer quart 60-56 i tot per decidir.

El quart ha estat clònic dels anteriors. Molta pressió. De l’equip local, d’un Campazzo posseit d’encart i inspiració i d’una actuació arbitral amb farum casolà. I en el moment més determinant, l’electrònic marcava 70-68 amb dos tirs lliures per Víctor Sada i un minut i mig per jugar. Ha entrat un. L’UCAM ha castigat després amb un 5-0, 75-69 que ha semblat sentenciar-ho tot però Schreiner ha ampliat l’emoció fins el 75-72. Un tir lliure de Cabezas ha estat la sentència i el darrer triple de Luka Bogdanovic (5 punts), que no ha pogut repetir l’actuació de la temporada paassada, no ha entrat.

Balanç de 3 victòries i 5 derrotes després de 8 jornades. Dissabte vinent rebem a les 21h el Retabet Gipuzkoa a la BMB.