Betinho Gomes ha renovat el seu contracte amb el BC MoraBanc Andorra. L’internacional portuguès ha signat un compromís de renovació 1+1 i la seva polivalència tornarà a ser important en l’equip de Joan Peñarroya.

Beto arribava l’estiu passat a la lliga ACB sent un rookie de 29 anys. Una temporada després és una realitat consolidada a la competició gràcies a la seva versatlitat i capacitat per donar espectacle.

Amb la renovació de Beto, el MoraBanc Andorra s’assegura, a banda d’una important dosi d’espectacle, el concurs d’un jugador responsable en les tasques col·lectives amb la capacitat també de prendre decisions en atac quan l’equip ho necessita.

“Beto ha complert absolutament amb el que esperàvem d’ell la temporada passada i la seva renovació és una gran noticia per la gran quantitat de coses que aporta a l’equip” ha manifestat el General Manager del club, Francesc Solana.

Betinho Gomes ha jugat els 34 partits de lliga regular amb un promig de 25 minuts en pista i uns números remarcables de 8.6 punts i 4.6 rebots per partit.

La renovació de Beto fa que l’equip de Joan Peñarroya comenci a tenir l’esquelet de continuïtat perfilat amb Sada, Stojanovski, Navarro, Schreiner, Bogris i el jugador portuguès com a elements confirmats per la plantilla 2015-16.