La setmana està sent especial, sense dubte. El cap de setmana no hi ha partit perquè el dia 25 cau justament en diumenge i durant la setmana hi ha moltes activitats de caire social, ahir visita al Calones i avui a l’Escola de Meritxell. Però compte que l’activitat no s’atura , al contrari. El dia 27, dimarts a les 21h, hi ha partidàs a la BMB contra un dels grans de la lliga com l’Unicaja de Màlaga. Les 7 victòries i 5 derrotes que suma l’equip fins ara el col·loquen en una bona situació per lluitar per la Copa del Rei. Mantenir la Bombonera com a inexpugnable és el repte que porta al repte. Faltant 4 partits per acabar la primera volta, la Copa passa sobretot per guanyar els dos partits de casa contra Unicaja i contra el Real Betis el 15 de gener.

Però tal i com comenta sovint l’entrenador Joan Peñarroya, no val massa la pena fixar-se objectius que vagin més enllà del partit que ve a continuació perquè si no es supera el primer obstacle els objectius canvien per complet. “Els jugadors a casa se senten molt abrigats per la nostra gent i per mi això és una bona notícia” ha comentat el General Manager Francesc Solana, que ha conclòs “que potser som un equip amb molts jugadors joves que debuten a la lliga i això ho estem acusant quan juguem fora de casa, crec que a la segona volta aquests jugadors estaran més adaptats”.

Des del punt de vista esportiu, Nacho Martín, es va reincorporant a poc a poc al grup i sembla que la seva tendinitis al turmell esquerre pot quedar enrere. L’Unicaja serà un rival duríssim “i voldrà ser el primer a guanyar a la Bombonera aquesta temporada, amb això hi hem de comptar” afirma Francesc Solana.

Els jugadors i cos tècnic, com cada any, estan rebent moltes mostres d’afecte aquests dies prenadalencs. Dimarts van visitar el Festival de nadal de l’escola de bàsquet, dimecres van dinar a l’Hostal Calones i avui visiten l’Escola de Meritxell.