Continua la pretemporada del BC MoraBanc Andorra que demà a les 18h, a Mollerussa, disputa un altre amistós contra el Dominion Bilbao Basket. Serà el darrer partit de preparació que jugaran els homes de Joan Peñarroya sense Shermadini, Burjanadze i Schreiner, que s’incorporen la setmana vinent un cop conclosos els seus compromisos amb les respectives seleccions nacionals.

“No és moment encara de treure moltes conclusions. Hem de continuar treballant i assimilant la feina i la càrrega física que portem. De fet aquesta és la darrera setmana en què els jugadors aniran tant cansats” ha afirmat avui Joan Peñarroya, que ha afegit que “el partit de demà torna a ser un entrenament de qualitat davant d’un rival important que també té bastantes baixes i que ens ha de servir per posar-nos bé per l’inici de temporada”.

Pel tècnic “estem bé i dins del procés lògic de la pretemporada però el fet de no tenir tres jugadors fa que encara no sabem ben bé com estem” i ha conclòs “estic content de com estan anant les coses”.

“La lliga catalana, d’aquí a dues setmanes, ja serà un moment en el que les cames pesaran menys i ja podrem tenir una idea de com estarem quan arribi la competició” exposava l’entrenador del MoraBanc Andorra, que també s’ha referit als internacionals que s’incorporen dilluns, “arribaran en un estat de forma superior als que estan aquí perquè venen de competir”.

El millor de la compareixença de Joan Peñarroya ha estat el remat final “el que em té més content és com està treballant tothom, les ganes que tenen”. Demà 18h a Mollerussa, nova etapa de la preparació d’un BC MoraBanc Andorra que ja il·lusiona força.