PRÈVIA BASKONIA Una altra muntanya

PRÈVIA BASKONIA Una altra muntanya 2000 1537 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Toca escalar una altra muntanya. Així està fet el calendari, farcit de grans obstacles, tots ells complicats com fins ara està demostrant la competició. El MoraBanc rep diumenge a les 17hn el líder, el temible Baskonia de Pedro Martínez. Temible en qualsevol circumstància pel seu potencial però ara més. I és que els bascos no només estan guanyant els seus partits darrerament, es pot dir tranquil·lament que estan destrossant els rivals. Van guanyar de 50 punts a Fuenlabrada i de gairebé 50 a Múrcia per posar dos exemples. Però és que el darrer cap de setmana van posar la frontera en els 20 contra un aspirant al títol com València. Baskonia és a dia d’avui un equip rodó amb jugadors excel·lents en totes les posicions i amb amenaces molt variades però el partit no està jugat encara i igual que es preveu complicadíssim cal recordar que els d’Ibon Navarro el cap de setmana passat van assaltar la Casa Blanca infringint al Reial Madrid la seva única derrota fins ara.

De la mateixa manera que cal destacar la qualitat del rival i el seu gran moment no cal oblidar que tal i com ha arrencat la lliga qualsevol pot guanyar a qualsevol, Ja ha quedat demostrat i el MoraBanc en pot donar fe perquè el dia que va perdre a casa amb el Manresa no entrava gaire en els pronòstics. Per tant cal estar preparats per assistir a un gran partit.

Walker continua de baixa i Henton podria tenir els seus primers minuts. Per part baskonista en el moment d’escriure aquesta crònica el partit de diumenge existeix. Aquest vespre visita el Buesa Arena el totpoderós Fenerbahce en el partit de la jornada a l’Eurolliga. La teoria del desgast que representa jugar aquest partit i fer el desplaçament a Andorra forma part de la prèvia però sovint els equips d’aquest nivell s’obliden ràpidament d’això just comencen a suar.

“Juguem amb un dels millors equips en defensa d’Europa i nosaltres hem d’estar en la línia dels darrers partits per poder competir el partit. Hem de millorar els aspectes en els que hem de millorar” ha afirmat avui Ibon Navarro en la roda de premsa prèvia al partit. El tècnic del MoraBanc Andorra ha exposat que “no crec que Baskonia noti el desgast d’Eurolliga perquè ja han jugat partit divendres d’Eurolliga i després a la lliga han arrassat, Pedro Martínez sap gestionar molt bé els minuts dels seus jugadors”. Navarro no amaga que “si ells juguen al nivell que van jugar ahir serà molt complicat però nosaltres hem d’estar bé en les nostres coses i acabar el partit amb la sensació que seguim millorant, sigui quin sigui el resultat”. Sobre els jugadors del rival, Ibon Navarro ha volgut subratllar el perill que representa Shengelia “a dia d’avui el millor jugador d’Europa en la seva posició”.

El capità Guille Colom ha comparegut avui per explicar que “és un equip que castiga molt els teus errors i haurem de ser molt sòlids si volem tenir opcions de guanyar però ja hem viscut situacions així abans i hem pogut guanyar”. Colom ha destacat també que “l’equip està amb menys tensió i més confiança i això s’està notant a la pista”.

Close Cart
Back to top