PRÈVIA BRESCIA Tram decisiu en la lluita pel Top16

PRÈVIA BRESCIA Tram decisiu en la lluita pel Top16 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra juga demà a les 20h30 a la pista del Germani Leonessa Brescia (20h30 TV en directe a Ràdio Televisió d’Andorra), un partit que pot ser clau en la lluita per ser al Top16. I és que en el context d’igualtat del grup i amb el que queda de competició, una victòria fora posaria els d’Ibon Navarro en una situació molt favorable per prosperar cap al Top16. Una derrota no està exactament en la situació contrària. Òbviament no seria bona però està tot tant obert que caldria seguir serrant les dents fins el final. Des del punt de vista dels italians, la situació és semblant tot i que jugant a casa sí es podria dir que de no guanyar les opcions de classificació es veurien seriosament compromeses. El Brescia ja ha demostrat que és un equip perillós amb jugadors físics i de talent i una estratègia defensiva particular (usen molt la zona) que resulta molt incòmoda si poden controlar el ritme de partit. En el matx jugat a la Bombonera (110-91 pels tricolors) la correcta interpretació de l’atac contra zona va acabar donant una victòria clara al MoraBanc. En aquell partit, a més, es va fer el rècord de punts tricolor en la història professional del club. Però tot es va resoldre en un darrer quart d’encert boig en el triple, fins aleshores tot va estar molt equilibrat. Demà no s’espera res gaire diferent, tot i que el bon moment del MoraBanc Andorra fa que el matx s’afronti amb les màximes garanties de competir bé. A l’equip andorrà ja li toca, ho ha tingut a prop més d’un cop, donar-se una alegria fora de casa en competició europea. L´única victòria lluny del Principat data de l’any 1995 a Austria, Wells, en la Copa Korac. La resta de partits s’han perdut.

Per Michele Vitali el partit serà, segur, molt especial perquè s’enfronta el seu exequip i els aficionats, com ja van demostrar els que van venir a Andorra, l’estimen molt. A banda de tornar a jugar contra el seu germà gran Luca Vitali.

Aquestes són les declaracions de la prèvia del matx d’Ibon Navarro i Miki Vitali.

Ibon Navarro

 

Espero un partit molt difícil contra un rival molt millorat com ha demostrat amb les victòries que ha obtingut darrerament, si bé és cert que se li han escapat alguns victòries al final.

 

Qualsevol dels equips del grup pot classificar-se pel Top16, tots tenim opcions. Si mires en els altres grups hi ha equips amb 6 victòries, en el nostre no perquè tot està molt igualat. Tinc la sensació que no n’hi haurà prou per estar en el Top16 amb guanyar els partits de casa. Nosaltres anem a competir tots els partits no només pensant en classificar-nos sinó en fer-ho el més amunt possible però sent conscients que ens podem quedar fora.

No estàvem malament abans però està clar que ara estem en un bon moment però està clar que en una setmana tot pot canviar però esperem allargar aquest bon moment d’energia i confiança el màxim possible.

 

Miki Vitali

Per mi segur que serà un partit especial pels aficionats del Brescia. Ja em van emocionar molt quan van venir a Andorra i estic segur que tornarà a passar. Per mi és un partit especial sense cap mena de dubte. Jugo contra el meu germà i a més jugo contra un club i una ciutat que em van tractar molt bé i on em vaig sentir molt estimat.

Espero un partit molt difícil perquè els dos equips ens estem jugant la classificació pel Top16.

Close Cart
Back to top