PRÈVIA Caixa o faixa contra el Torino

PRÈVIA Caixa o faixa contra el Torino 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

O sí o no. Caixa o faixa. Si el MoraBanc Andorra guanya avui el Fiat Auxillium Torino (20h) a la Bombonera obre la porta a unes darreres jornades de primera fase d’Eurocup apassionants en què es pot seguir somiant amb la classificació per la següent ronda. Si pel contrari els de Peñarroya cauen contra els italians les opcions de classificació seran molt remotes o potser, en funció dels altres resultats, podrien ser inexistents. Dels 4 partits que queden 3 son a casa i ja se sap que els tricolors a casa son un equip molt perillós. Al davant, un Fiat Torino que vol segellar la classificació al Principat (ja porta 3 victòries) i que compta a les seves files amb molt de talent tècnic i físic. I també amb un d’aquells jugadors que dota de molt atractiu la competició: Sasha Vujacic, campió de l’NBA amb els Lakers. Però ni molt menys Vujavic és l’únic perill dels de Torino, ho demostra el 92-86 del primer partit al Palla Ruffini en un altre d’aquells partits en què es van mostrar les dues ànimes del MoraBanc Andorra ja que van arribar va dominar el marcador per 14 punts de diferència i durant el mateix partit van arribar a estar a sota per 15 punts. L’average, guanyar per més de 6, també serà un dels pols d’atenció del partit.

« Està clar que el nostre futur en aquesta competició passa per guanyar el partit , tenim moltes ganes de jugarlo i d’aconseguir la victòria” exposava Joan Peñarroya en la roda de premsa d’aquesta tarda. Pel tècnic del Morabanc Andorra, “el Torino és un equip amb molt talent individual i atlètic i per guanyar-los haurem de fer un gran partit en defensa i trobar la manera d’aturar-los”. Peñarroya ha assegurat que “no estem buscant partits a 60 punts, però si volem partits en els que les nostres situacions defensives siguin sòlides”.

Przemek Karnowski ha subratllat que “la manera d’aturar-los en defensa és la clau del partit perquè individualment tenen jugadors molt bons”. Pel pivot polonés “en la segona part de València vam mostrar moltes coses bones que ens poden ajudar a guanyar el partit de demà”. Karnowski ha destacat que vam “obtenir una victòria important contra un bon equip d’Eurolliga com Unicaja i vam demostrar que podme guanyar un altre bon equip d’Eurolliga com València, aquest és el camí”.

 

Close Cart
Back to top