PRÈVIA Concentració máxima per derrotar un Obradoiro perillós

PRÈVIA Concentració máxima per derrotar un Obradoiro perillós 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Som l’Andorra, no sóm els Lakers” ha dit Joan Peñarroya aquesta tarda en la roda de premsa prèvia del partit de demà a les 21h a la BMB contra Rio Natura Monbús Obradoiro. El tècnic ha respost així a les preguntes de la premsa sobre el fet que el conjunt gallec ha guanyat dos partits fins el moment i visita un MoraBanc Andorra que compta els seus partits a casa per victòries, “si no juguem bé no guanyarem, així de fàcil, juguem contra un bon equip que té bons jugadors i un bon entrenador, hem  d’esperar un partit molt difícil”.

El MoraBanc Andorra afrontarà el matx amb l’equip al complet després d’haver pogut comptar amb Oliver Stevic durant tota la setmana. Pels tricolors, el partit és important per confirmar la seva posició als llocs de privilegi de la lliga i per mantenir la imbatibilitat a casa. També hi ha un altre element interessant, acabar amb el malestruc en els enfrontaments amb l’Obradoiro, un equip que ha guanyat els 4 partits anteriors contra els tricolors.

“El que comptarà al final és guanyar el partit i si ho fem jo acabaré molt content i segur al revés ells també” exposa Peñarroya sense voler entrar en un dels debats que aporta el partit des del punt de vista tàctic. Demà a la BMB s’enfronten dos estils completament oposats. D’una banda la velocitat del MoraBanc Andorra amb la prudència dels gallecs, l’equip més ràpid de la lliga amb el més lent a l’hora d’atacar.

Obradoiro juga un bon bàsquet, es passa molt bé la pilota, juga possessions llargues i et fa estar molt concentrat perquè sinó et castiguen molt, no ens podem relaxar el més mínim” ha exposat Joan Peñarroya en roda de premsa en la seva anàlisi d’un partit que per la plantilla és absolutament clau per mantenir viu el somni de seguir entre els millors.

“Està clar que si jugar la Copa del Rei passa per guanyar aquests partits però si pensem que el rival només ha guanyat dos partits segur que perdrem” ha dit avui en la prèvia Beqa Burjanadze.”El retorn d’Stevic és una gran notícia per l’equip” ha explicat l’aler pivot georgià que ha conclòs que l’equip ha “ de sortir a la pista molt concentrat i molt motivat”.

El partit de demà, pel que s’espera una gran entrada a la BMB, estarà farcit de gestos cap el Dia internacional del nen que se celebra l’endemà. Les Angels oferiran un número de ball amb 75 nens i nenes de 8 a 11 anys.

Close Cart
Back to top