PRÈVIA HERBALIFE El repte de guanyar en una pista d’Eurolliga

PRÈVIA HERBALIFE El repte de guanyar en una pista d’Eurolliga 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Juguem contra un equip d’Eurolliga i amb això està tot dit”. Ibon Navarro acostuma a deixar anar sempre alguna sentència en les seves rodes de premsa. Una frase que ho presidirà tot i que marcarà les preguntes posteriors. En el cas de la roda de premsa prèvia al partit de dissabte a la pista de l’Herbalife Gran Canària (18h15 TV al 213 de la fibra Andorra Telecom, Movistar Deportes), el tècnic tricolor ha volgut deixar molt clar que la brama que corre al voltant del mal inici dels canaris no se sustenta en dades fermes. I s’ha dedicat a rebatre-ho exposant que l’Herbalife “és un equip amb un físic d’Eurolliga que si ha de notar com diuen molts el cansament potser ho pot fer d’aquí a uns mesos, no ara”. Navarro espera “el millor Gran Canària, un equip que intentarà fer-nos fora del partit amb el seu joc físic des del principi”. L’entrenador del MoraBanc Andorra ha exposat que “veien el roster no veig febleses, és cert, però haurem de fer un bon treball per aconseguir que el partit sigui llarg i tenir les nostres opcions en el tram final”.

A banda dels elogis al rival, la prèvia també ha tingut atenció pels problemes musculars de Rafa Luz, que ja gairebé no va jugar a la pista de l’Estrella Roja i que deixa la rotació exterior molt curta perquè David Walker encara no estarà per jugar dissabte. Amb aquest panorama “haurem de jugar amb menys rotació per fora està clar i potser ubicar Upshaw en el 3 en alguns moments”.

Avui també ha xerrat Shayne Whittington que ha lamentat “la derrota a la pista de l’Estrella Roja perquè vam poder guanyar”.El pivot ha exposat que “els entrenadors estan fent una bona feina amb nosaltres i ara les coses depenen de nosaltres, hem de millorar en concentració i rebot”. Whittingto9n ha dit també que “la química d’aquest vestidor és increïble, tinc els millors companys d’Europa”.

L’Herbalife Gran Canària juga aquesta nit a la pista del Panathinaikos a l’Eurolliga i el factor desgast, pel partit i pels quilòmetres serà un dels elements més comentats de la prèvia. L’equip que entrena Salva Maldonado va completar una espectacular remuntada a casa dimarts per derrotar el Barça, també en partit d’Eurolliga i per tant les vibracions amb el públic seran bones. El MoraBanc Andorra sap el que és guanyar al Gran Canària Arena, ho va fer fa dues temporades, ni més ni menys que per 26 punts de diferència. En les altres tres visites hi va haver victòria local.

L’equip viatja demà a primera hora del matí cap a Gran Canària.

Close Cart
Back to top