PRÈVIA FUENLA Visita complicada abans de la finestra FIBA

PRÈVIA FUENLA Visita complicada abans de la finestra FIBA 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La llista de partits difícils, durs o Claus no s’atura mai pel MoraBanc Andorra i aquest dissabte a les 18h a la pista del Montakit Fuenlabrada en té un altre. Els d’Ibon Navarro estan en bona línia i saben que en la lluita per la Copa cada partit és fonamental des d’ara i fins el final de la primera volta. Per tant, els tricolors afronten el partit en unes circumstàncies similars a tots els del darrer mes, i no es pot dir que el balanç sigui dolent. Des que es va guanyar a la pista del Reial Madrid, el MoraBanc s’ha mostrat com un equip sòlid i en aquesta reflexió es pot incorporar perfectament la derrota contra un Unicaja de Màlaga que està intractable darrerament. La victoria contra Estrella Roja de dimarts dona una idea de la velocitat a la que es pot reconstruir l’equip.

Per altra part, la dificultat del partit és evident. El Montakit Fuenlabrada del Che García és un equip excel·lent sobretot a casa. En les 4 temporades anteriors només en una ocasió es va aconseguir conquerir el Fernando Martín. Va ser la temporada pasada i va fer falta fer un partit extraordinari per aconseguir-ho. Els perills del Fuenla no són només la fidelitat i soroll del seu públic, la plantilla està plena de talent. Popovic, Bellas, Marc Garcia, Rupnik, Llorca i Paco Cruz (sobretot aques darrer) formen una línea exterior a l’altura de les millors de la lliga. Per dins un vell conegut com Daniel Clark ofereix versatilitat i Nogueira poder i intimidació. Menció apart mereix Eyenga que ja manava en el joc dels madrilenys i ara ja es pot dir que és el capo absolut.

“És un partit complicat en una pista sempre difícil i davant d’un equip que a casa seva està jugant amb molta energía” ha afirmat avui en roda de prensa prèvia Ibon Navarro, que ha afegit que “la competició europea els està permetent incorporar jugadors que estan començant a ajudar-los molt”. El tècnic del MoraBanc Andorra ha admès que “el partit és important perquè arriba just abans de les finestres FIBA i per seguir lluitant per la setena plaça”.

Reggie Upshaw s’ha referit al rival amb respecte “el Fuenlabrada és un equip forma per grans jugadors, molt Intel·ligents, ens espera un partit dur i difícil”. L’aler pivot nordamericà ha exposat que “l’equip està amb confiança, sembla que guanyar a la pista d’un equip legendari com el Reial Madrid ens va donar la confiança que necessitàvem”.

Just després del partit la competició entra en semana de finestres FIBA. 4 jugadors del MoraBanc Andorra han estat convocat pels seus equips nacionals. Albicy amb França, Luz amb Brasil, Whittington amb Macedònia i Vitali amb Itàlia.

Close Cart
Back to top