PRÈVIA GALATASARAY Comença el tram decisiu

PRÈVIA GALATASARAY Comença el tram decisiu 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La victòria a la pista del Reial Madrid diumenge deixa un sabor dolç al paladar però la competició dona poc marge per consolidar res a l’ànima. Els processos de substitució han de ser ràpids, i efectius. Demà el MoraBanc Andorra rep el Galatasaray d’Istanbul a les 20h en partit de la sisena jornada de l’Eurocup. I el partit és absolutament rellevant perquè la competició encara ja la segona volta i les aspiracions de Top16 necessiten fiabilitat sobretot a casa. I fins ara els d’Ibon Navarro a Europa l’han tingut perquè han derrotat el Brescia i l’Ulm a la Bombonera però no és menys cert que els tres rivals que queden a casa son, a priori, els més complicats. El Galatasaray està per sota d’on voldria perquè l’objectiu d’aquest club és guanyar l’Eurocup i tornar a l’Eurolliga. De fet els turcs van ser campions de l’Eurocup l’any 2016. Els nordamericans ,Webster, Auguste i Hayes son les figures del Galatasaray però la seva principal arma és la intensitat i la capacitat atlètica de molts dels seus jugadors. De fet en el primer partit, el 84-73 final va reflectir la diferència entre els dos conjunts. Aquell dia el MoraBanc ve tenir clar que per ser transcendent en pistes d’aquest nivell caldrà jugar més dur. I el Galatasaray sap que una derrota demà a Andorra li pot complicar el TOP16, un fet que en un club d’aquesta envergadura es podria considerar un autèntic fracàs.

Els d’Ibon Navarro arriben amb la moral millorada després de la indiscutible empenta de guanyar al Wizink Center i esperen que això pugui significar l’arrencada que feia falta per jugar amb més confiança. Demà debutarà Ladontae Henton, el nou fitxatge tricolor, que arriba amb un contracte d’un mes.

Avui a la prèvia han comparegut Dylan Ennis i Ibon Navarro.

Dylan Ennis

“Haurem de ser agressius perquè juguem contra un gran equip. La gran victòria contra el Reial Madrid la podem considerar un gran momentum però hem de jugar fort per guanyar demà”

“Estem bé, guanyar a la pista del campió d’Europa que estava imbatut fins ara és una cosa que alegraria a qualsevol equip. Però tenim una llarga temporada per endavant i volem seguir guanyant. Hem d’usar aquest partit a Madrid com a momentum, res més”.

“M’agrada la responsabilitat de tirar el darrer llançament. Vaig tenir la confiança dels meus companys i del tècnic. M’encanta aquesta pressió. Pots pensar en si falles però si anotes saps que faràs feliç a molta gent”.

Ibon Navarro

“El partit de demà és molt important per aquesta competició. Igual que ens intentem oblidar de les derrotes fem el mateix amb les victòries. És cert que la repercussió de la guanyar al Madrid és important però no li donem més voltes, és una victòria més. De prestigi però compta com les altres. Demà és important guanyar”.

« Galatasaray va jugar amb un nivell d’energia brutal, més gran que la nostra. Son un equip amb molt nivell en els seus jugadors nordamericans i el que hem de fer és intentar frena les moltes vies d’anotació que tenen”.

“Galatasaray ha perdut dos partits que tenia pràcticament guanyats i si els hagués guanyat ara aniria líder”.

Close Cart
Back to top