PRÈVIA Guanyar La Penya exigirà el millor MoraBanc Andorra

PRÈVIA Guanyar La Penya exigirà el millor MoraBanc Andorra 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La setmana és frenètica i igual que l’alegria per la treballada victòria contra Múrcia va durar poquet, les sensacions amargues de la derrota a Istanbul tenen una oportunitat ràpida de ser substituïdes demà a Badalona en el duel a la pista del Divina Seguros Joventut (20h45, Tv a Movistar + i ràdio a RNA). I és que els tricolors han jugat només dos partits oficials fins ara i les cares que han mostrat han estat força diferents. Mentre divendres es va poder retenir un triomf ben complicat contra un Múrcia molt físic a la BMB, dimarts l’equip va oferir sensació de duresa en molts trams del partit contra Galatasaray. Recuperar aquest tó alt, especialment en els signes d’identitat defensiva de l’equip, és el propòsit per optar a tot en una pista que les dues darreres temporades s’ha resistit al MoraBanc. I és que la Penya comença reforçada aquesta temporada. Per molts motius. L’estabilitat econòmica del club ha permès a Carles Duran fer un projecte que apunta a sòlid per buscar ser protagonistes a la lliga. Per una altra part, el Divina Seguros Joventut va ser la sensació de la recta final de la passada lliga aconseguint una salvació gairebé increïble per com estaven les coses. I aquestes vibracions formaran part de l’escenari que voldrà conquistar demà el MoraBanc Andorra.

Per tant els d’Ibon Navarro tindran un partit ben complicat, que s’ha de veure quina relació té amb el fet que els verdinegres juguen el primer partit de lliga ja que a Lugo no van jugar pels problemes en la instal·lació que van forçar la suspensió del matx. “Hem de seguir millorant i hem de tornar al punt on ho vam deixar el dia d’UCAM perquè contra Galatasaray no vam jugar com jo crec que hem de jugar” manifestava aquest matí en la roda de premsa prèvia Ibon Navarro, que afegia que “hem de mantenir les coses bones que estàvem fent i fer un pas endavant. Crec que l’equip arribarà bé tot i no haver tingut massa temps per treballar”. Sobre si el darrer precedent, el de Lliga Catalana, el tècnic tricolor creu que “aquell dia nosaltres teniem baixes i ells també, a mi em preocupa que ells juguen el seu primer partit de competició i hem de ser capaços de superar amb aquesta intensitat”. Ibon Navarro no amaga que “el Jovetut s’ha reforçat molt bé i pot ser una de les sorpreses de la lliga, si nosaltres perdem tantes pilotes com a Istanbul patirem amb el seu joc a camp obert”.

David Jelínek ha coincidit “la Penya s’ha reforçat molt bé. Volem intentar guanyar a la seva pista però sabem que ens costarà molt. Haurem de fer bé el que sabem fer bé, sobretot en defensa. Tenim moltes coses encara a millorar, sobretot després del darrer partit”. David Walker seguirà sent baixa per la seva lesió de turmell.

Close Cart
Back to top