PRÈVIA L’era Iboniana comença amb un duel d’alt voltatge contra UCAM Múrcia

PRÈVIA L’era Iboniana comença amb un duel d’alt voltatge contra UCAM Múrcia 2560 1193 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La paraula pretemporada pesa molt mentre transcorre el període de preparació. Els mitjans analitzen cada detall en els amistosos, la il·lusió es desferma si les conclusions son positives i per l’altre costat els dubtes s’apoderen de l’escenari si les coses no han anat gaire bé. És, ha estat i sempre serà així. Dit això, la pretemporada s’ha acabat., Avui comença la Lliga Endesa amb un atractiu Fc Barcelona Lassa-Herbalife Gran Canària i pel MoraBanc Andorra l’hora de la veritat és demà a les 19h15 a la Bombonera davant UCAM Múrcia. Un partit difícil davant d’un altre dels equips de la classe mitja alta de la competició però que està pintat de molta transcendència per ser el primer. Fa gairebé tres mesos que no hi ha partits oficials i a més, la rellevància de l matx sembla important donat que els tres següents enfrontaments es jugaran en una setmana i seran tots a fora: Galatasaray, Divina Seguros Joventut i FC Barcelona Lassa. Per tant una victòria donaria molta confiança per aquets tour de forcé i una derrota posaria el grup en situació de superar pressió d’inici. Sigui com sigui, tot aquest punt dramàtic és el que els bons aficionats porten trobant a faltar durant els darrers 90 dies.

I per aquest partit tant important el MoraBanc Andorra no podrà comptar amb David Walker que té per un mes de baixa per un esquinç al turmell esquerra. “Walker ens estava donant una feina de perfil físic al perímetre que ara no podrem tenir però també és el moment perquè altres jugadors facin un pas endavant” ha afirmat avui en Roda de premsa prèvia Ibon Navarro. El nou tècnic tricolor s’ha referit a l’Ucam Múrcia com “un equip amb un gran nivell físic, d’Eurolliga, aquest és el punt que més em preocupa d’ells”. Navarro va ser entrenador dels murcians la temporada passada i admet que “si el partit fos a Múrcia seria especial aquí a Andorra no, tot i que en l’altre equip`hi ha jugadors i persones amb els que tinc molt bona relació i pels que tinc afecte”. Des del punt de vista del partit que espera, el tècnic creu que “serà llarg i estarà obert fins el darrer quart, espero que amb el suport de la nostra gent podem treure’l endavant”.

Hem treballat dur i bé aquestes setmanes i estem preparats per tenir un bon debut demà” ha afirmat el capità Oliver Stevic en roda de premsa. El pivot serbi ha afirmat que “en atac serem un equip similar al de les dues darreres temporades potser la diferència amb Ibon pot estar en la defensa i en millorar el rebot”.

“El matx de demà es juga un divendres a les 19h15 que és un horari totalment nou per nosaltres des que estem a l’ACB, esperem que no hi hagi despistats i tinguem una bona entrada a la Bombonera” ha exposat el Cap de comunicació del club Gabriel Fernàndez.

Close Cart
Back to top