PRÈVIA L’Eurocup torna amb un duel fratricida de Vitalis

PRÈVIA L’Eurocup torna amb un duel fratricida de Vitalis 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra debuta demà a casa a l’Eurocup a les 20h contra un perillós Germani Brescia Leonessa, l’exquip de Miki Vitali i un rival extremadament perillós. Pels tricolors el partit, després de perdre a Turquia, el matx és transcendent perquè la lluita per la classificació serà aferrissada. El germà de Miki, Luca Vitali, és el far de l’equip que compta amb nordamericans resolutius com Hamilton o Moss.

Avui Miki Vitali ha estat qui ha comparegut davant dels mitjans, Aquestes són algunes de les seves declaracions :

“Serà un partit dur i per mi segur que serà un partit especial perquè els dos darrers anys allà van ser molt bons per mi. Tinc ganes de veure’ls però també de guanyar-los clar”.

“Conec el Brescia i sé com treballa tàcticament, hem d’esperar un equip molt treballat que utilitzarà la zona en diverses fases del matx. Alguns dels jugadors porten temps jugant junts i es coneixen molt bé, haurem d’estar molt atents per poder aturar-los”.

“No serà el primer cop que jugo en contra del meu germà però segur que serà especial fer-ho aquí. Fora de la pista és un gran germà però dins segur que els dos donarem el màxim pels nostres equips”.

El tècnic Ibon Navarro espera un partit molt dur i no amaga de la seva rellevància:

“Juguem contra un equip molt físic que té jugadors de gran talent i espero que demà es pugui veure la millor versió del MoraBanc Andorra, la necessitarem per aconseguir la primera victòria a Eurocup en el primer partit a casa. Per nosaltres és un partit molt important”.

“Per atacar una zona el més important és no quedar-se aturats, moure bé la pilota. No podem pensar que l’únic important és estar encertats en el tir exterior”.

“Tenim un nivell d’energia i activitat en atac que després fa que anem accelerats en atac i no estem prou concentrats per no perdre pilotes o agafar bé es tirs que hem d’agafar. Hem d’aprendre a conviure amb aquesta energia amb més paciència i menys precipitació”.

En el descans del partit de demà el MoraBanc Andorra farà una acció conjunta amb el Govern, el Servei Andorrà d’atenció sanitària i l’AFMMA per sensibilitzar sobre les malalties mentals.

Close Cart
Back to top