PRÈVIA Peñarroya: “I per què no?”

PRÈVIA Peñarroya: “I per què no?” 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Les coordenades de l’èxit sempre són un material difícil d’esbrinar. El MoraBanc Andorra sembla està en camí de trobar la seva millor versió amb 4 victòries en els darrers 5 partits. I és en aquesta situació en la que arriba el partit més gran de la temporada a casa, diumenge 13h, contra el totpoderós Reial Madrid. L’equip andorrà ha mostrat recursos el darrer mes per sobreposar-se a les dificultats i el desafiament que representa el Madrid sembla arribar en el millor moment. Sense baixes i amb ganes d’oferir un gran regal de nadal als seguidors que s’espera que omplin la BMB. Per altra part, el partit coincidirà amb l’estratosfèric repte de l’atleta de muntanya que intentarà fer el cim de l’Everest pujant i baixant les escaldes del Poliesportiu. Ho haurà de fer 681 vegades i es calcula que acabarà en la prèvia del partit, sobre les 12h30. El repte és en benefici de Càritas i s’espera que els aficionats vinguin d’hora per animar-lo en el tram final.

“Estem en bona dinàmica, hem de tenir la mentalitat que vam tenir contra l’Unicaja” afirmava Víctor Sada en roda de premsa prèvia. Quan s’analitzen les possibilitats de guanyar un conjunt com el blanc les anàlisis acostumen a ser similars “per guanyar un equip gran has de fer un partit molt complet i ells no tenir el seu millor dia”. De tota manera l’exbase blaugrana no vol sentir a parlar de sorpresa “si guanyem tampoc es pot dir que sigui una sorpresa, jo estic convençut que si juguem al nostre millor nivell podem guanyar qualsevol”.

Molt en la línia del seu capità ha estat Joan Peñarroya “hem de continuar com les darreres setmanes, si fem un bon partit els posarem problemes”. Sobre el Reial Madrid, el tècnic ha manifestat que “parlar d’aquest equip és una obvietat han guanyat totes les competicions que han jugat i tenen jugadors d’un gran nivell en totes les posicions, a dia d’avui és el millor equip del panorama continental”.

Els riscos contra els blancs estan molt clars, no es poden tenir moments complicats “els dos o tres minuts dolents que tinguis, el Madrid els castiga molt i mata els partits, per tant hem de mirar de no tenir-los i tàcticament trobar els recursos per superar-los “. Peñarroya deixa clara la dificultat de l’empresa però remarca que s’ha de tenir fe “hem de ser solidaris en atac i en defensa i si fem el nostre millor partit podem guanyar el Madrid, per què no els podem guanyar?”.

El MoraBanc Andorra només ha obtingut una victòria contra el Reial Madrid fins ara. Va ser l’any 1996, curiosament en una temporada que no va ser bona per l’equip perquè es va baixar de categoria.

Close Cart
Back to top