(PRÈVIA) Per seguir somiant cal guanyar el Cedevita

(PRÈVIA) Per seguir somiant cal guanyar el Cedevita 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

“Avui ens visita un rival que ha guanyat 15 dels darrers 17 partits, amb uns percentatges increïbles, ara mateix un equip Top a Europa » ha manifestat en la prèvia Joan Peñarroya avisant tothom del gran equip que demà trepitjarà el parquet de la Bombonera. El matx del MoraBanc Andorra contra el Cedevita Zagreb torna a ser un caixa i faixa pels tricolors, un partit a vida o mort si es volen mantenir vives les opcions de classificació per la següent ronda de l’Eurocup. El partit, 20h BMB, té una triple i abundant reserva d’atractius. Per una banda la transcendència d’un nou partit sense xarxa pels de Peñarroya. Una nova victòria els manté en la cursa. No assegura res perquè es depén dels resultats del Torino també però alimenta l’emoció fins el final. El segon element és el rival “és un dia perquè els nostres seguidors vinguin a la Bombonera i gaudeixin del rival que tindrem al davant, però compte que si fem les coses bé tindrem les nostres opcions” ha dit Joan Peñarroya. I el tercer atractiu és veure si l’equip està entrant de veritat en una d’aquelles ratxes guanyadores després de la victòria de dissabte passat a Donosti. “Un dia o un altre havia d’arribar la primera victòria fora i ja la tenim, crec que estem creixent com a equip i millorant dia a dia” ha exposat en roda de premsa Vlado Jankovic, que torna a l’equip després d’un parell de partits amb l’alta mèdica però encara anant amb precaució. Per l’aler grec “juguem contra un equip que està en una molt bona línia però nosaltres a casa som perillosos i volem lluitar per ser a la següent ronda d’Eurocup, depén de nosaltres”.

Per Joan Peñarroya la “defensa serà l’arma que haurem de fer servir per intentar baixar els grans percentatges d’encert que tenen, som un equip que ha sabut patir tot i no tenir encert i que hem de seguir treballant així”.

El MoraBanc Andorra confiarà en l’efecte Bombonera perquè porta ja dies comptant els seus partits a casa per victòries. El dubte a l’equip andorrà tornarà a ser Chris Copeland que continua tenint malmès un dit de la ma esquerra i que tot i així. amb molèsties, va jugar dissabte passat a la pista del Delteco GBC Gipuzkoa.

El partit d’avui és el primer dels dos que es juguen aquesta setmana a casa, diumenge un altre partidàs, ve un Baskonia llençat. Setmana de salivera de bàsquet a la BMB, setmana de grans reptes.

 

Close Cart
Back to top