PRÈVIA PLAYOFF QUARTS (3) (1-1) Si ho somies és que és possible

PRÈVIA PLAYOFF QUARTS (3) (1-1) Si ho somies és que és possible 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Els playoffs són així. La competició continua i, com en la medicina de guerra, les intervencions sobre les ferides es fan al camp de batalla i mentre per tot arreu vas escoltant com les bales et passen al costat. És playoff i està muntat així. I encara més si l’eliminatòria és al millor de 3. Diumenge passat el MoraBanc guanyava per 18 a domicili en una jornada pel record i pel rècord però tres dies més tard (ahir) el Barça conquistava la BMB en un partit metal·lúrgic, dens i ferragós. Per tant la cicatriu no fa crosta, no hi ha temps, i es tracta de seguir competint superant totes les adversitats.

I el partit de demà a les 19h45 al Palau Blaugrana va fonamentalment d’això. Els dos equips s’han guanyat, s’han fet mal i han identificat les febleses i fortaleses que tenen a dia d’avui. Pocs misteris tot i que sempre Pesic i Peñarrpya poden treure algun conill de la xistera però tot depén ara del nivell d’encert, d’intensitat i de desig. Em aquest cas l’avantatge i la condició de favorit és pel Barça que ahir va superar un matx ball en la nostra complicada BMB i que demà jugarà a casa. El Palau es preveu que presenti un bon aspecte perquè s’han posat preus populars i els seguidors blaugrana son conscients del que es juguen. Es preveu també una gran presència de jugadors tricolors ja que el club està organitzant un viatge i aquest matí ja hi havia molt moviment.

Des del punt de vista estrictament esportiu el MoraBanc Andorra ha entrenat aquesta tarda a la BMB i demà al matí ho farà al Palau. El cansament després de partits tant intensos i en pocs dies és un altre dels factors essencials de l’anàlisi del partit.

« Si fem moltes coses bé com en els dos partits anteriors tindrem opcions de guanyar » assegura Joan Peñarroya que ha comparegut davant dels mitjans aquesta tarda en la prèvia del decisiu matx de demà. Sobre la pressió que pot haver en pista Peñarroya creu que « el Barça està plenament acostumat a situacions d’aquest tipus” i ha afegit que “nosaltres voldrem seguir jugant les mateixes situacions que ahir ens van portar molt a prop de la victòria, ja firmaria jugar-me el partit amb les situacions que vam tenir ahir”. El tècnic del MoraBanc Andorra insisteix en què el partit ahir “es va escapar per detalls perquè el podíem haver guanyat i no hauria sorprès a ningú, per guanyar un equip com el Barça necessites encert i ahir en un moment molt important no en vam tenir però persistirem”.

Jaime Fernández, que també ha comparegut avui, creu que “el partit serà dur i ens hem guanyat la possibilitat de passar de ronda i si tenim una oportunitat l’exprimirem, ja hem guanyat allà un cop i ho podem fer un altre”. El base madrileny afirma també que “sabem contra qui juguem i anem amb humilitat però anem amb molta il·lusió i ganes sinó no aniríem”. Jaime ha volgut tenir paraules per “l’equip i per l’afició perquè ho estem donant tot, tant nosaltres com l’afició”. El jugador madrileny ha insistit diversos cops durant la roda de premsa en què “és possible, jo hi crec”.

Close Cart
Back to top