PRÈVIA Prova de foc contra l’Iberostar Tenerife

PRÈVIA Prova de foc contra l’Iberostar Tenerife 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bàsquet club MoraBanc Andorra juga demà un partit important (hi ha alguna prèvia que no comenci així?) a la BMB contra Iberostar Tenerife amb el dubte de David Walker i amb la idea de sumar una victòria que permeti seguir en la part calenta de la classificació. Com sempre en aquests casos, una victòria no t’arregla res però una derrota et complica bastant perquè seria la segona seguida a casa en lliga i perquè les aspiracions de Copa es juguen durant tota una volta i no cal posar-se la vena abans que la ferida però la sensació d’anar a l’sprint t’acompanya durant tot aquest període. El calendari que ve a continuació també fa que en el moment de subratllar la importància del partit de demà es faci dos vegades. Les properes setmanes estaran farcides de partits de primeríssim nivell pels d’Ibon Navarro.

El tècnic ha atès els mitjans de comunicació avui a l’estand del club a la Fira d’Andorra la Vella. “Estem igual que després de jugar el partit de Gran Canària, hem guanyat un partit entre setmana però tenim problemes de bàsquet i aquests problemes només s’arreglen treballant que és el que estem fent” afirmava exposant la seva exigència, i ho completava “no és un tema d’actitud o de desig son temes de bàsquet en els que hem de millorar”. Sobre el rival Navarro ha avisat que “jugarem contra un gran equip que practica un joc absolutament oposat al de l’Ulm, el nostre darrer rival. Tenerife ens obligarà a un esforç diferent, major que el que vam fer dimecres pel seu joc perimetral”. El tècnic del MoraBanc Andorra no ha volgut parlar del calendari que ve a continuació “s’ha d’anar partit a partit però MaiPor”.

El capità Oliver Stevic també ha atès els mitjans de comunicació i no ha amagat que el duel de demà “és important i ho sabem perquè juguem amb un gran equip”. Stevic creu que “l’equip està preparat per oferir la rèplica necessària i guanyar el partit”. Sobre les sensacions Stevic afirma que “estem millor de sensacions que abans del partit de dimecres tot i que per guanyar aquest partit haurem de jugar més físic i més durs que contra els alemanys”.

El partit de demà significarà el retorn a la Bombonera del pivot Colton Iverson que va ser peça destacada en la segona volta de la temporada pasada.

Close Cart
Back to top