PRÈVIA ULM Primer matchball pel Top16

PRÈVIA ULM Primer matchball pel Top16 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra té demà una nova cita important. La bona feina dels d’Ibon Navarro el darrer mes els ha col·locat a les portes del TOP16 de l’Eurocup i ara toca rematar la feina en els dos partits que queden per acabar la primera fase. I el partit de demà (18h30 Tv en directe a RTVA) a la pista del Ratiopharm Ulm serà com tots fins ara, molt difícil. Els alemanys es juguen la vida (classificació) i això formarà part de l’escenari perquè una derrota els deixaria fora, però en canvi una victòria els permetria seguir vius i aspirar a tot. I és que la realitat de superar un grup tant extremadament dur com el que li ha tocat al MoraBanc Andorra és molt positiva. Vingui el que vingui després al Top16 estaràs preparat perquè has tingut una prèvia en la que no hi ha hagut ni un sol partit assequible. A banda d’això, un cop es passa de fase els comptadors tornen a estar a zero. Els mèrits contrets no compten per res i també es pot dir que cal tenir sempre present que tot és possible, fins i tot ser campió i aconseguir plaça per l’Eurolliga. Però centrant-nos en el MoraBanc Andorra, la feina no està feta. I cal acabar-la. La millor manera, la més tranquil·la i alhora la més brillant és guanyant a la pista del Reatiopharm Ulm. Els alemanys son un equip físic amb molts jugadors de gran capacitat atlètica, a banda de ser un clàssic de l’Eurocup, competició en la que han estat protagonistes en més d’una ocasió. El partit a la BMB ja ens va donar pistes de la idea dels dos equips. Els tricolors van guanyar 103-95 però va quedar clar que el Ratiopharm tenia capacitat per fer mal, a casa s’ha de preveure que aquesta capacitat augmentarà. Una pista ens la pot donar que el poderós Estrella Roja de Belgrad va caure a Ulm per 95-80.

Avui a la prèvia han comparegut a la roda de premsa prèvia David Walker i Ibon Navarro.

David Walker

“En el nostre cas crec que tot gira a l’entorn de l’energia. Si tenim bona energia, i juguem dur, defensem bé i som un equip competitiu. Hem d’estar junts i si ho fem tindrem possibilitats de guanyar el partit perquè sabem que ens donaria la classificació per la següent ronda”.

“El turmell em fa una mica de mal quan salto encara però estic en un procés lent que mica en mica em farà apropar-me al 100% Porto dues setmanes entrenant amb l’equip i no paro de millorar”.

“Tot i la derrota de dissabte, va ser maco tornar a jugar i estar amb els companys”.

Ibon Navarro

“Demà tenim un partit molt important i molt dur. Els dos equips. Ulm és un equip molt atlètic format per jugadors molt físics que a casa sempre donen un extra. Si volem guanyar haurem de posar un extra nosaltres també d’energia”.

“Ulm té jugadors amb molta fortalesa física a totes les línies. Els interiors s’obren i tiren des de fora. Van fer un partit excel·lent en lliga el passat dissabte. Hem de ser intel·ligents i jugar amb l’energia que juguen ells si volem guanyar el partit ».

Close Cart
Back to top