PRÈVIA UNICAJA Tercer port consecutiu “Hors Categorie”

PRÈVIA UNICAJA Tercer port consecutiu “Hors Categorie” 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El món ha canviat molt els darrers dies pel Bc MoraBanc Andorra. Dels dubtes de les 4 derrotes consecutives en lliga ara s’ha passat a les 4 victòries consecutives (dues en lliga i dues a Eurocup) i a més totes 4 de prestigi. La imatge de l’equip a dia d’avui és de confiança i solidesa i això fa que entre els seguidors hi hagi molta il·lusió pel partit de demà a les 20h30 contra Unicaja. Els malaguenys arriben al partit en un gran moment amb quasi ple de victòries a Eurocup i amb triomfs convincents en Lliga Endesa. Per tant, i pel potencial de sempre de l’Unicaja, el partit es presenta molt complicat però en aquest cas també s’hi han d’afegir d’altres factors. Un el morb dels ex. En aquest cas els andalusos compten amb dos jugadors ben coneguts de l’afició tricolor. Per una banda el pivot Gio Shermadini que va viure dos anys fantàstics a Andorra i per l’altra Jaime Fernández, que només va jugar la temporada passada aquí (a gran nivell) i va decidir marxar a Màlaga pagant per la rescissió dels dos anys més que tenia a Andorra. Jaime no va jugar dimecres el partit d’Eurocup per unes molèsties al genoll i és dubte pel partit de demà.

Avui han comparegut en roda de premsa Ibon Navarro i Rafa Luz.

Rafa Luz

“Hem de ser capaços de mantenir la bona ratxa i mantenir la tranquiltat sense que això vulgui dir relaxar-nos que dimecres ja es va veure que en spot passar si ens relaxem. Hem de mantenir en tot moment la intensitat i l’alegria per jugar”

“Físicament estic bé i em sento cada cop millor i sense molèsties

“Per jugar contra equips molt físics com Madrid, Baskonia o Màlaga és important poder estar al seu nivell i si a sobre ens acompanya l’encert no és fàcil guanyar-nos”.

Ibon Navarro

“Juguem contra un dels equips més en forma de la lliga, sense dubte. Estan jugant fàcil i còmodes. Amb un estil de joc una mica diferent del que hi ha ara generant molt joc des del pal baix. Es passen molt bé la pilota a partir de ficar la pilota dins. Tenen moments espectaculars en què resulta molt complicat defensar-los”.

“L’encert exterior ja ens va faltar una mica dimecres. Els moments en què no fiquem hem d’estar sòlids en defensa per passar el mal moment. Serà un partit llarg en què els dos venim de jugar dimecres. Serà important poder controlar el rebot”.

“Per mi Unicaja i València tenen plantilles com Gran Canària, Barcelona, Madrid i Baskonia. O sigui per mi Unicaja és un equip d’Eurolliga”.

“Ni ara som els Warriors ni fa 15 dies érem un desastre. El que no pot faltar és que sempre treballem bé”.

Pel MoraBanc la baixa de Walker es manté i el dubte és el pivot Moussa Diagne que arrossega molèsties musculars des del partit de dimecres a Brescia.

Érem conscients que estàvem fent bé les coses i la victòria a la pista del Madrid va ser una injecció de confiança i ens ha anat bé per guanyar més partits” afirma Francesc Solana que afegeix que “estem al mes de novembre i encara ens queden moltes coses per millorar”. El General Manager afirma que “ens venen 4 dies apassionants pels nostres aficionats amb grans partits contra Unicaja de Màlaga i Estrella Roja a casa”.

Les darreres dues temporades l’Unicaja de Màlaga ha perdut a la Bombonera i de ben segur que voldrà treure’s aquesta espina.

Close Cart
Back to top