Thats all folks

Thats all folks 1344 896 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Avui fa just una setmana d’un dia que quedarà per sempre en la història del club. El segon partit del playoff de quarts de final de la lliga Endesa contra el Reial Madrid, que va acabar amb victòria tricolor per 89-77. L’eufòria i l’alegria del públic i de l’equip per haver pogut fer clavar el genoll una superpotència europea com el Madrid, amb tot l’equip, i al playoff ja forma part de la història de l’esport andorrà amb un lloc destacat. Però la vida continua. Prou que ho sap el MoraBanc Andorra que dos dies més tard, tot i plantar cara admirablement, va quedar eliminat en perdre a la pista del Madrid per 95-84. Es tancava així una temporada històrica en què l’equip acabava 8è i en què s’havia jugat també la Copa del Rei, la famosa copa del Campo Atrás.

Guille Colom i David Navarro estan jugant els Jocs dels petits estats a San Marino, on per cert estan tenint un gran comportament competitiu. La resta dels jugadors han anat abandonant el país aquests dies dirigint-se als seus països d’orígen buscant unes merescudes vacances. En el bus de tornada des de Madrid els jugadors van voler dedicar unes paraules als aficionats després d’un any molt especial.

 “Ha estat una temporada increïble, els aficionats sempre heu estat amb nosaltres, moltes gràcies. Espero que ens veiem aviat” manifestava l’indiscutible jugador franquícia d’aquesta temporada, el pivot georgià Gio Shermadini. “Des del fons del meu cor, gràcies pel suport afició. Des d’ara i per sempre Andorra té un lloc especial en el meu cor” afirmava el base francès Andrew Albicy, un dels jugadors preferits de l’afició.

David Jelínek no dubtava en afirmar que “la pròxima temporada serà igual o millor!”. El suec Chris Czerapowicz s’encarregava de donar les “gràcies als fans, no he estat aquí tota la temporada però m’heu fet sentir part de tot això, ha estat impressionant”. Un dels que més ha aixecat a la gent de les seves cadires, el grec Thanasiks Antetokounmpo manifestava a càmera que “la pròxima temporada espero que si juguem contra el Madrid l’eliminem”.

El jove i estimat David Walker explicava que “els nostres seguidors sempre ens han ajudat, en els bons i mals moments, ha estat un lloc espectacular per la meva temporada de rookie. Som un país”. Gairebé emocionat, Thomas Schreiner deia que “gràcies, per tot, gràcies afició”. Ha tingut una recta final difícil per un problema al genoll però Beqa Burjanadze s’ha guanyat els seguidors amb el seu talent i la seva lluita “els aficionats ens heu donat sempre la motivació que necessitàvem”. El discret Ssssscchhttt…Stevic, posava l’orgull en joc,  “estic agraït i orgullós del que hem aconseguit junts, afició i equip”.

Moment per assaborir tot el que ha passat els darrers mesos i `per començar a pensar ja en la següent temporada per un Morabanc Andorra que acaba l’exercici amb un somriure d’orella a orella.

Close Cart
Back to top