Una gran temporada necessita una gran festa al carrer

Una gran temporada necessita una gran festa al carrer 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ja és una tradició i si algú s’atura a analitzar-la una mica, una tradició necessària. El Bc MoraBanc Andorra, amb l’ajuda del Comú d’Andorra la Vella, ha organitzat avui la Festa de presentació al carrer a l’avinguda Meritxell per tercer any consecutiu. I el fet és que des que aquest acte s’ha convertit en una de les atraccions de totes les pretemporades, el club s’ha instal·lat entre els equips importants de la Lliga Endesa i ha tornat a competició europea. És a dir que, a banda de proporcionar bons moments i molta alegria es tracta d’un fet que dona bona salut al grup.

La jornada ha tingut de tot i ha anat in crescendo mica en mica amb una cistella reglamentària plantada al mig de l’avinguda Meritxell que convertia l’artèria comercial en una mini bombonera. Hi ha hagut actuacions en directe amb el duet Melicotó (Laia i Marc Rodríguez), Perry júnior Solomon i l’humorista Ivan Lira que s’ha marcat un monòleg amb el hashtag #TuDissimula com a fil conductor. La venda de merxandatge a benefici d’Unicef Andorra ha animat i molt la botigueta que el club ha plantat al costat de l’escenari.

Però el moment culminant que tothom estava esperant ha arribat quan s’han presentat els jugadors i el cos tècnic que aquesta temporada presenta la novetat de tenir Ibon Navarro al capdavant. El tècnic ha demanat tothom que “vingui divendres a la BMB a animar l’equip contra UCAM Múrcia” en el debut oficial després d’una pretemporada molt il·lusionant. Entre els jugadors els que hen recollit més aplaudiments han estat Moussa Diagne, Albicy i els capitants Oliver Stevic i Guille Colom. Tots els jugadors s’han fet desenes de fotos i han signat pósters i autògrafs on els hi han demanat. El MaiPor ha sonat ben fort i més cert que mai pronunciat per jugadors i tècnics i és que s’acaba la pretemporada i s’acosta el moment de gaudir.

Close Cart
Back to top