(77-53) El Múrcia castiga dur el mal partit del MoraBanc Andorra

(77-53) El Múrcia castiga dur el mal partit del MoraBanc Andorra 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Irreconeixible ha estat avui el MoraBanc Andorra a la pista de l’UCAM Múrcia. El 77-53 que oferia el marcador al final dels 40 minuts era una excel·lent radiografia del que ha passat a la pista del Palacio de los Deportes. Per una banda hi ha hagut un Múrcia determinat i que ha anat a per la victòria amb molta convicció des de l’inici davant d’un MoraBanc Andorra que ha volgut entrar a poc a poc en el partit però s’ha adonat de seguida que no l’esperarien amablement. Així com en alguns partits les estadístiques poden conduir a engany a l’hora de fer una anàlisi global, en aquest cas els números són una guia precisa del que ha passat al parquet. UCAM Múrcia ha capturat 47 rebots pels 23 dels tricolors, els homes de Peñarroya han anotat 3 triples de 18 intentats i han fet 30% en tirs de camp, i en valoració el duel s0ha resolt per 81-41 pels locals. En resum, el Múrcia ha estat millor en tot i per això ha guanyat còmodament. Kastikaris ha tocat la tecla que més sembla incomodar el MoraBanc Andorra, molt contacte en defensa i ofegar el subministre a Shermadini (que tot i no ser el de sempre és el que més ha valorat amb 12). I amb aquest ofec al pivot georgià, els murcians han trobat la manera d’apagar el joc alegre i vital dels andorrans. Especialment important avui ha estat el partit del base Andrew Albicy, que està fent una temporada sensacional, però que ha fet un 0-9 en llançaments i que ha acabat descentrat i sense ser el líder que en molts partits ha guiat l’equip a la victòria. Per part local Antelo, que sempre juga molt bé contra el MoraBanc, i Campazzo amb 15 punts han estat els més destacats. En els intangibles els 5 rebots en atac de Rojas han fet molt mal.

El partit ha començat ja anunciant el que venia. I es pot dir que no ha enganyat. El primer parcial pels de Katsikaris tirava de cul. 19-2. Fins el 14-2 Peñarroya encara ha cregut en la capacitat de reacció del 5 inicial que s’estava veient desbordat. En l’equador del primer quart ja havia utilitzat 10 jugadors. Però la dinàmica no canviava (tret d’algun rampell de Chris Czerapowicz). I així ha anat transcorrent el matx. Amb un Andorra que volia però no podia i un UCAM cada cop més segur de si mateix tot i les seves escasses 7 victòries i, per moments, gaudint d’un dels pocs partits tranquils que ha tingut aquesta temporada. Al final del primer quart 24-10, al descans 44-24 i al final del tercer quart 57-41. Ha estat en aquest tercer període quan més ha estat present el MoraBanc Andorra però sense arribar a inquietar (la mínima diferència en contra han estat 14 punts) els locals.

Però fins i tot en un partit tant poc edificant com el d’avui, descansa una circumstància positiva. Aquest partit, aquest en concret, ja no es juga més aquesta temporada. I en canvi dissabte vinent a les 21h, a la BMB el rival serà el sempre perillós Tecnyconta Saragossa.