(77-75) Derrota en un partit de cames dures

(77-75) Derrota en un partit de cames dures 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El primer assaig de pretemporada del MoraBanc Andorra ha acabat amb derrota aquesta nit a Sant Julià de Vilatorta. L’equip d’Ibon Navarro ha cedit per 77-75 en un partit en què ha exhibit bon esperit i també cames dures i joc espès, dues característiques habituals dels partits que es juguen en aquestes dates. A banda d’això el partit ha tingut també una quota emocional important ja que el tècnic rival ha estat Joan Peñarroya que després de 8 temporades com a tricolor ara defensa la banqueta del club en el que va triomfar com a jugador. Més enllà del resultat, que podia haver anat perfectament al revés perquè en el segon temps el MoraBanc ha tingut opcions clares de guanyar, el partit ja va oferint pistes als aficionats sobre el sets i uts del projecte 2018-19. Per una banda el MoraBanc seguirà apostant pel vertígen en molts moments dels partits i també serà un equip dur en defensa, que no només al darrere perquè la idea és que cada atac sigui un camp de mines pel rival de sque treu de cistella pròpia. En el partit d’avui, com sempre passa en les pretemporades, la mecanització excessiva d’uns sistemes que estan en procés de ser absorvits no han ajudat a l’espontaneïtat i han provocat més d’una imprecisió.

Sobre el desenvolupament del partit es pot dir que el Baxi Manresa es pot considerar just guanyador des del punt de vista de portar el domini del marcador la major part del temps. Tret dels primers minuts i d’un aïllat 52-53 a la segona part, els del Bages han anat per davant. Al descans 42-36 i amb una estirada a la represa fins el 50-48. Però elqjue ha faltat de frescor als tricolors, ho han tingut en actitud i compromís. I per això el marcador s’ha equilibrat i el final ha estat a cara o creu. El millor jugador del MoraBanc Andorra avui ha estat David Walker amb 17 punts.

La pretemporada segueix dijous al Pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany amb l’amistós contra l’Elan Bearnais Paux Orthez (20h).