(79-90) Bonic regal de nadal a Badalona

(79-90) Bonic regal de nadal a Badalona 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Un autèntic regal de nadal. Ben embolicat i dels que fan il·lusió. Això és el que ahir va oferir el MoraBanc Andorra als seus aficionats. La victòia per 79-90 a la pista del FIATC Joventut envia molts missatges. El primer que l’equip andorrà està en un gran moment, el segon que sense sortir de la filosofía del partit a partit els resultats l’acosten a lluitar per fites com la Copa del Rei i el tercer que l’evolució que s’havia marcat el club per la segona temporada ACB en molt temps es un fet.

Tot i haver-se materialitzat per 11 punts (79-90), el triomf d’ahir a Badalona va ser contundent. Inapel·lable. Una d’aquelles demostracions que tant agraden al tècnic amb molts jugadors aportant . I tot això sense Víctor Sada que no va jugar perquè no va poder superar els problemes que li donava un fort cop a la cama dreta.

El primer quart va ser un estira i arronsa en el que cap dels dos conjunts va semblar estar massa fí. Els primers cops que Shermadini va rebre la pilota no va estar gens fí però va quedar clar que s’havien preparat bé els mecanismes per trobar-lo. El georgià va ser el millor home del partit amb 19 punts i 23 de valoració. Brandon Paul, un talent impressionant, semblava l’únic jugador local amb capacitat per trencar la defensa andorrana. Al final del primer quart l’electrònic registrava victòria local per 23-22.

L’arrencada del segon quart va ser del MoraBanc Andorra. La Penya tenia moltes dificultats per controlar totes les amenaces que tenia al davant. Si no feia un triple Bogdanovic apareixia Stojanovski o contribuïa Beto. I així es va arribar al 28-34 que semblava anticipar una escapada visitant. Però no va ser així. El darrer tram de segon quart va ser una muntanya russa. El Joventut es va posar 39-34 i al final dels primers 20 minuts tot estava igual que al començament, 39-39.

La sensació, tot i l’empat, era que el MoraBanc Andorra tenia més fusta per cremar. I així va ser. Liderats per un majestuós Navarro i amb un Beto omnipresent al davant i al darrere, les diferències van anar apareixent amb naturalitat. Hi havia molta superioritat i la melodia va ser aquesta durant tot el segon temps. Els avantatge, ja en el darrer període, van col·locar-se entre els 15 i els 20 punts. El MoraBanc gaudia, el FIATC Joventut patia davant del seu públic i encaixava la sisena derrota consecutiva.

Victòria de prestigi de l’equip de Joan Peñarroya que ara presenta un balanç de 6-6 i que diumenge a les 13h rep l’Herbalife Gran Canària a la BMB en un duel apassionant que l’enfrontarà a un dels conjunts més en forma de la lliga.