(81-73) Un gran esforç sense premi a Mònaco

(81-73) Un gran esforç sense premi a Mònaco 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ha estat a punt de donar una bona festa de castanyada als seus seguidors però s’ha quedat a les portes. Els d’Ibon Navarro han perdut per 81-73 a la pista de l’AS Mònaco el líder de grup i un dels favorits per guanyar l’Eurocup. Ha estat un partit excel·lent en alguns aspectes, sobretot la defensa i la intensitat, aspectes en els que els darrers dies s’havia fet especial incís després de la dolorosa derrota contra el Tenerife. En contrapartida no es pot negar que la confiança de l’equip necessita alguna bona notícia. Una de sòlida. La bona imatge del partit d’avui es pot considerar una però traslladat al llenguatge d’un vestidor, cal guanyar algun partit d’aquests ajustats. I és que la bona predisposició de l’equip, l’esforç i la tossudesa per anar fins el final siguin quines siguin les circumstàncies és una constant de tota la temporada. En termes absoluts això no està donant les victòries esperades fins ara però pensant en les bases que ha de tenir un bon equip, aquest és un bon pumt de partida. Avui el patit es pot dir que s’ha definit en el cara o creu dels cracks i els locals han tingut més encert en els moments clau.

La primera part no ha arrencat bé. El 14-6 posava la primera alarma per Ibon Navarro i un temps mort canviava les coses. Des d’aquell moment i fins el final, el Mònaco no ha jugat a gust. El MoraBanc ha interromput el joc dels locals i els ha fet buscar la millor versió. Al final del primer quart 18-19 i al descans 44-44. No hi havia, ni hi hagut, encert des de fora però el treball i l’aportació de diversos jugadors ha anat guiant el joc de l’equip. El Mònaco intentaba desempallegar-se sense èxit d’un MoraBanc que sempre tornava. En el darrer quart s’ha entrat 61-56 i entre el públic local semblava extedre’s la sensació que podía arribar l’escapada bona. Però no. La resiliència tricolor sempre hi és, sempre torna. Jelínek ha estat l’impulsor de la reacció però en els darrers tres minuts s’ha generat un petit espai de 6 punts que el Mònaco ha anat gestionant. El jugador més ben valorat ha estat Moussa (13) amb 10 punts i 5 rebots.El màxim anotador ha estat Jelínek amb 12, Vitali ha fet 11.

La muntaya russa segueix i l’equip treballa prou bé com per esperar que el loop acabi bé. Diumenge a les 17h el MoraBanc Andorra visita la pista del fins ara imbatut i inexpugnable Reial Madrid.

Close Cart
Back to top