(81-87) A les portes de tancar un dolça tornada a casa

(81-87) A les portes de tancar un dolça tornada a casa 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra acaba cedint davant el segon classificat de la Lliga Endesa, l’Unicaja, després de realitzar un gran partit i, de nou, davant la seva gent. Els detalls han estat altra vegada decisius en un cara a cara que s’ha decidit en els darrers minuts de joc.

Que bonic és jugar a la Bombonera, i com trobàvem a faltar jugar a casa, com us trobàvem a faltar la vostra calor. Ambient de luxe el que es presentava en aquest retorn del MoraBanc Andorra a casa, l’ocasió no es mereixia menys, ens visitava un dels grans. Energia, actitud i intensitat, els de Natxo Lezkano posaven tota la carn a la graella per sortir bé des de l’inici, aquest cop recolzats per la seva gent. Bé al darrere i bé al davant, els tricolors s’imposaven en el primer quart amb el 24-18, i això que Unicaja anotava un triple als instants finals per tancar aquest resultat. El partit s’enduria i l’esforç que feien ambdós equips per tancar el seu cèrcol es traslladava al davant amb instants de poc encert. Un desencert que afavoria els nostres, que anaven per davant en el marcador. El MoraBanc es veia sòlid, amb més energia i amb les idees clares a pista, contestant també a un Unicaja que havia de posar les seves apostes al talent individual per retallar diferències. Una gran primera part que es tancava amb el 39-34 pels nostres. Teníem ben assumit que els visitants sortirien valents a la segona part i que es posarien mans a l’obra per trencar un ritme de joc que era clarament andorrà. A base de lluita continuàvem jugant de tu a tu davant un senyor equip, però el seu ofici i talent feien començar el partit de nou a l’equador del tercer quart. Primer tu, després jo, ara jo i després tu, un intercanvi constant de cops entre un i l’altre, un gran partit de bàsquet. Igualtat màxima que ha durat fins ben arribats al tram final del temps reglamentari. Moment crucial on al MoraBanc Andorra se li ha escapat la victòria per detalls davant un gat vell de la competició i amb jugadors que han aprofitat per fer sang a la ferida i sentenciar. Resultat final de 81-87 on les conclusions son les de sempre: Això és l’ACB i cada detall pot ser decisiu. No ens ha valgut el gran paper realitzat, però aquest equip continuarà treballant amb tot per estar cada vegada més a prop de tenir el premi de la victòria.

Estadística del partit

El següent partit serà el diumenge 17 de desembre (17:00 hores) al Pavelló Font de Sant Lluís per enfrontar-nos al Valencia Basket.