(91-87) Partidàs sense premi al Palau Blaugrana

(91-87) Partidàs sense premi al Palau Blaugrana 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra acaba cedint al camp del vigent campió tot i haver acariciat la que hagués estat la sorpresa de la jornada. El Barça és molt Barça, però ha hagut de suar sang per guanyar un partit que s’ha acabat decidint pels detalls del final.

Diumenge al migdia al Palau Blaugrana, ple de gom a gom. Un dia i hora ideal perquè tota la família s’atansi a veure un partit de bàsquet del màxim nivell. Davant un escenari imponent, el MoraBanc Andorra ha sortit més sòlid i més segur que mai. Fent justícia al nostre Mai Por, l’equip de Natxo Lezkano ha sortit dominant des de l’inici en el marcador del primer quart, el qual finalitzava amb el 16-24. Les sensacions eren boníssimes, també al darrere. El Barça s’ofegava amb els plantejaments defensius dels andorrans i l’encert no els acompanyava, fet que a l’altra cistella era totalment diferent. El MoraBanc Andorra s’aclimatava perfectament a la calor barcelonina, i deixava en les estadístiques un 60% des del triple que estava erosionant als blaugranes. Tot l’equip estava de deu en els dos costats, però si hem de destacar quelcom seria el recital de Stan Okoye (15 punts al descans). Igualtat en el segon quart per anar de camí als vestidors amb l’il·lusionant, i prudent, 37-47 favorable. Barça s’ha endollat a la represa per capgirar el resultat i no haver d’arribar al final amb un marcador igualat, però els nostres aguantaven l’envestida culer protagonitzada per Laprovittola des de la línia exterior. Marxaven ambdós equips als últims deu minuts amb el 64-65 en el marcador. La gent del Palau empenyia moltíssim als seus, l’ambient atordidor després de cada triple era una autèntica animalada. Els tricolors, però, continuaven plantant molta cara als locals i l’intercanvi de cops estava sent preciós. Finalment, hem acabat cedint víctimes del talent individual d’un tros d’equip com és el Barça. Això sí, amb el cap ben alt, perquè hem culminat un autèntic partidàs des del minut zero fins al quaranta. Aquest és el camí.

Estadística del partit

El següent partit queda pel dissabte 14 d’octubre (18:00 hores) a la Bombonera, per jugar davant Monbus Obradoiro.