(84-94) Gran victòria d’un gran equip

(84-94) Gran victòria d’un gran equip 2048 1366 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Així és, el MoraBanc Andorra guanya al Joventut de Badalona i suma la tercera victòria en sis partits. La primera victòria a domicili ha arribat gràcies a un encomiable treball col·lectiu finalment recompensat.

Dissabte a la tarda a terres badalonines, on es respira bàsquet en tota cantonada de la ciutat. Un Palau Olímpic amb presència de petits i grans animant al seu equip i, naturalment, representació andorrana fent costat als nostres. El partit no començava especialment bé tot i la primera cistella de Rafa Luz. La Penya començava dominant el ritme de joc en els primers instants de partit, però l’encert exterior de Tobias Borg i el domini interior de Felipe Dos Anjos ens tornaven a ficar dins del partit en finalitzar el primer quart (22-19). El MoraBanc Andorra anava de menys a més, i Juan Rubio anotava un triple que ens posava per davant. L’esclat d’energia i alegria del murcià era la de tota la banqueta, fent més pinya que mai. Arribavem al descans del partit amb el 40-45 després de viure un duel magnífic de talent jove entre Ádám Somogyi i Kraag. El duel el guanyava el nostre hongarès, fent-se amo i senyor de la pista anotant 8 punts i repartint 6 assistències en deu minuts jugats. L’inici de la segona part ha portat el partit al fang. Pocs punts, moltes faltes, molt joc parat, i els locals anaven rascant i rascant per intentar capgirar novament. No obstant això, quan semblava que la Penya enlairava, els tricolors han donat un cop de puny sobre la taula per tancar el tercer període amb el 52-64, marcat per la gran defensa. El darrer assalt ha estat molt ben gestionat, amb el cap fred i continuant fent la feina que tants bons fruits ens estava donant. Tot i els intents del Joventut, que ja veia com se li complicava el partit, els andorrans no s’han arronsat davant un Olímpic que impressionava. Victòria de molt mèrit i de molts quirats, guanyar és molt difícil i fora de casa encara més. Gust amarg, però, per la lesió de Rafa Luz, el qual ha hagut de retirar-se del partit per unes molèsties.

Estadística del partit

El següent partit serà el diumenge 29 d’octubre (17:00 hores) a la Bombonera, ens visita el Baskonia.