PRÈVIA MADRID I per què no ara?

PRÈVIA MADRID I per què no ara? 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra visita diumenge la pista del Reial Madrid, a les 17h (Tv al 213 de la Fibra Andorra Telecom i ràdio a RNA). I ho fa passant per una mala ratxa de resultats que necessita de bones notícies per quedar endarrere. I la millor medecina per aquests cops sempre és una victòria que com més trigui en arribar més ganes hi haurà que ho faci. Pel camí els homes d’Ibon Navarro segueixen treballant i en el partit de dimecres a Mònaco, tot i la derrota, van evidenciar símptomes de millora en apartats com la solidesa i la defensa. El tema en aquestes situacions és que el rival també juga i en el cas que ens ocupa per diumenge es tracta del millor equip de bàsquet fora de l’NBA. El Madrid ha guanyat tot el que ha jugat fins ara. A Espanya i a Europa oferint una imatge de solidesa que gairebé frega la invulnerabilitat. Llull torna a ser Llull, Tavares no és que intimidi és que espanta i Campazzo ha adquirit l’estatus d’estrella que porta anys perseguint. I això centrant-nos en tres noms perquè es podria seguir amb el bon moment de Randolph, la longevitat de Carroll o la segona joventut de Rudy. Però, mostrant tot el respecte del món, millor parar perquè el MoraBanc Andorra no anirà diumenge al Wizink Center a fer reverències, anirà a competir el més dur que pugui. La història recent entre els dos equips diu que pot haver partit i si n’hi ha, els tricolors arribaran al límit per fer-se amb la victòria. Per càlcul de probabilitats, el Madrid algun dia perdrà un partit i el premi d’aconseguir-ho és un valor afegit ben llaminer. Els blancs arriben al partit després d’una nova victòria de mèrit, just ahir per 79-90 a la pista del Zalguiris Kaunas.

“Juguem un partit que a dia d’avui no és capaç de traure ningú a Europa”. Així i dibuixant un mig somriure ha començat la seva compareixença davant de la premsa aquest matí Ibon Navarro, que de seguida ha deixat clar que “hem d’anar amb la idea que podem guanyar el partit i també que el podem perdre per estar tranquils en els moments en que ells es trobin a gust i juguin molt bé”. El tècnic ha remarcat que “a dia d’avui és impossible destacar un jugador del Reial Madrid perquè un dia és Llull, un altre Rudy i un altre Randolph. Es tracta d’un equip coral en el que tots els jugadors et poden fer mal”. Sobre recuperar la confiança de l’equip, el tècnic ha estat clar “el que ens vindrà molt bé és guanyar”.

David Jelínek ha estat el jugador que ha comparegut aquest matí “contra el Madrid acostumem a fer bons partits i a lluitar fins el final, a veure si demà ho podem fer també. Ells tenen grans jugadors però és cert que acostumem a fer bons partits contra el Madrid”. Sobre els 4 partits seguits perdent que porta l’equip Jelínek creu que els “4 son diferents, espero que ara estem en millor ritme després del partit de Monaco i ara espero que estem al nostre millor nivell tot i que el rival sigui el Madrid”.

Les dues victòries contra els blancs del MoraBanc han arribat a la Bombonera, a Madrid s’ha estat a prop en un parell d’ocasions. La temporada 2014/15 un cop de dits d’Ayón sobre el clàxon va privar de la victòria els andorrans i en la 2016/17 el matx es va escapar per 96-92 després de forçar una pròrroga i tenir tir per guanyar. O sigui que el santuari blanc és un dels que se li resisteix encara al MoraBanc.

Els d’Ibon Navarro arribaran amb la baixa de Walker que segueix recuperant-se de la seva lesió de turmell i amb la resta de l’equip buscant les bones sensacions de la pretemporada. Aquesta recerca és la que mou les maniobres de l’equip aquests dies.

Les dues victòries contra els blancs del MoraBanc han arribat a la Bombonera, a Madrid s’ha estat a prop en un parell d’ocasions. La temporada 2014/15 un cop de dits d’Ayón sobre el clàxon va privar de la victòria els andorrans i en la 2016/17 el matx es va escapar per 96-92 després de forçar una pròrroga i tenir tir per guanyar. O sigui que el santuari blanc és un dels que se li resisteix encara al MoraBanc.

Els d’Ibon Navarro arribaran amb la baixa de Walker que segueix recuperant-se de la seva lesió de turmell i amb la resta de l’equip buscant les bones sensacions de la pretemporada. Aquesta recerca és la que mou les maniobres de l’equip aquests diez.

Close Cart
Back to top