(77-80) El MoraBanc es regala una victòria de prestigi contra el campió

(77-80) El MoraBanc es regala una victòria de prestigi contra el campió 688 387 BC Morabanc Andorra (web oficial)

És pretemporada, d’acord. Falten molts jugadors, ok. I els equips tot just estan començant a rodar-se però guanyar el campió de lliga, sempre va bé per la salut. De fet molt bé. I això ha fet avui el BC MoraBanc Andorra a Moralzarzal, regalar-se una victòria de prestigi contra València Basket per 77-80. El partit ha tingut a veure amb les dinàmiques habituals de la pretemporada però també ha obsequiat els espectadors amb el sabor de l’alta competició perquè els dos conjunts han exhbit el seu caràcter en els moments claus del matx. Precisament aquets gen guanyador que tant es va destacar en els tricolors la temporada anterior ha estat fonamental per donar l’empenta definitiva a la remuntada final dels homes de Peñarroya. Si s’ha de personalitzar en un home sense dubte l’home del partit ha estat Stevic, que ha acabat amb 31 de valoració amb 21 punts, 7 rebots i un 15 de 16 en tirs lliures. El pivot serbi ha rebut bon ajuda dels 11 punts i 7 rebots de Vlado Jankovic i dels 10 punts i 6 assistències d’Albicy.

El primer quart ha mostrat un MoraBanc Andorra que ha arrencat a tota pastilla amb molts jugadors aportant i la sensació que l’aposta per anar a pel partit era ben seriosa. El quart ha acabat 17-21, però en un moment donat l’avantatge tricolor era de 8-20. Aquests partits d’estiu sempre son una muntanya russa, aquest també. El segon quart ha estat taronja amb gran protagonisme d’un Will Thomas imperial que ha fet 18 punts i 26 de valoració. Un parcial de 18-2 ha capgirat les coses i ha portat el partit a una nova dimensió. El que perseguia era el MoraBanc Andorra. Al descans 39-33 pels valencians.

La segona part ha estat disputada i sempre, tret dels tres darrers minuts, el domini en el marcador ha estat del València. El MoraBanc defensava millor, s’apropava però no hi havia manera d’enganxar els de Vidorreta. Fins que ens els darrers 5 minuts Oliver Stevic s’ha fet amb el comandament de les operacions. El serbi ha guiat la remuntada però el més important és que tots els seus companys l’han seguit fins aconseguir aquesta victòria de prestigi. Balanç excel·lent de dos de dos en els amistosos disputats a Moralzarzal.

Divendres vinent a les 20h els de Peñarroya disputen la semifinal de la lliga catalana a contra el Divina Seguros Joventut.