(86-90) La reacció arriba tard

(86-90) La reacció arriba tard 1900 1266 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota a la Bombonera en un partit ple d’emocions davant un rival que ha sabut castigar els errors dels tricolors. Els de Natxo Lezkano no s’han rendit en cap moment, com és habitual, però no ha sigut suficient per capgirar el marcador.

Com bé comentàvem, Bombonera a petar i un ambient de bàsquet espectacular per aquesta nova tarda de dissabte. Abans del salt inicial, ha arribat el moment del partit. L’homenatge al nostre amic Toni Martí. Minut de silenci amb les emocions a flor de pell i la família Martí rebent de la mà de Gorka Aixàs, president del club, i Xavi Mujal, vicepresident, un ram de flors i una samarreta amb el seu nom. Els jugadors del MoraBanc Andorra es disposaven a lluitar de valent, i amb el nom de Toni Martí a l’esquena. Gent d’Andorra i gent de Manresa ocupant la Bombonera, i gaudint d’un gran partit de bàsquet. El primer assalt era favorable mínimament als manresans amb el 23-25. Els nostres contestaven al seu joc ja habitual d’estar molt actius en defensa i corre, corre molt. Ho frenaven els tricolors els primers deu minuts, però el segon quart ha estat, en gran part, un monomi d’un Baxi Manresa que es feia amb el ritme del partit (35-49 al descans). La xerrada als vestuaris servia per canviar el rumb del partit gairebé del tot. La defensa dels nostres ja era una altra davant un rival que ara sí que es feia amb més complicacions d’atacar i fer punts. El tercer quart era, clarament, del MoraBanc Andorra (24-15) i amb els crits de fons de “Sí que es pot, sí que es pot” encaràvem el darrer quart amb l’ajustat 59-64. Malauradament, un nou parcial visitant els hi servia per tornar a agafar confiança i tornar al partit, tornant als catorze punts de diferència del descans. Liderats per un gran Tyson Pérez (22 punts i 8 rebots), el MoraBanc Andorra no ha pogut capgirar el marcador davant un Baxi Manresa que tornava a destrossar la defensa tricolor a cop de triple. El lluminós reflectia el 86-90 desfavorable després de dos darrers tirs lliures de Marin Maric.

Estadística del partit

El següent partit serà el diumenge 19 de novembre (12:30 hores) al Palacio Municipal de Deportes de Granada per enfrontar-nos al Coviran Granada.